LingeKids Vriendjes op de Linge bij Leerdam

Ga je mee op avontuur?!

Hoi LingeKids! Wij zijn Ridder Rudolf, Linge de Eend, Boris Bataafje en Prinses Anna. Wij zijn de mascottes en verhalenvertellers van de Lingestreek, een streek met een rijke historie en prachtige natuur. Rivier de Linge verbindt allerlei steden en dorpen waardoor je je nooit hoeft te vervelen. Er is altijd wel iets te zien en te doen! We nemen jullie graag mee op avontuur en laten al het leuks van de Lingestreek zien.
Met een rijk aanbod aan ideeën, activiteiten en producten laten wij de streek voor kinderen op een educatieve en vermakende manier tot leven komen.

Bekijk hieronder onze film waarin Ridder Rudolf ons verder aan je voorstelt.

Speuren en Doe-dingen in de Lingestreek

Educatie, Speuren en Doe-dingen

Wij vinden het super leuk om dingen te beleven en spelletjes te doen. Dat vinden jullie vast ook! Volg ons goed en leer de Lingestreek nog beter kennen aan de hand van allerlei coole weetjes, tips, puzzels en spelletjes. Van (heel) jong tot oud hebben wij een heel divers aanbod ter lering en vermaak. Kleurplaten, themaboekjes, doe- en leerboekjes, speurtochten en ga zo maar door.
En natuurlijk zijn er ook leuke gadgets, spaardingetjes en speelgoed van LingeKids te verkrijgen. Producten om uit te delen, in elkaar te laten knutselen, op te hangen of neer te zetten. Van sleutelhangers tot puzzelkleurplaten, van frisbees tot broodtrommels, etcetera etcetera. Wij zullen je snel laten weten waar dit in de Lingestreek te verkrijgen is.

Linge de Eend op bezoek bij de Rode Kruis Bloesemtocht

Ontmoet ons in het echt!

Je kunt onze LingeKids Vrienden ook in het echt tegenkomen; ze kunnen zomaar ergens in de Lingestreek opduiken!
Linge de Eend komt bijvoorbeeld graag bij evenementen en kinderen op school. Hij houdt erg van knuffelen en zwaaien en we hebben gemerkt dat de kinderen dol zijn op Linge. Maar ook de volwassenen willen maar al te graag op de foto met Linge de Eend. Linge de Eend kan menig kinderfeest, opening, bijeenkomst, workshop, fair, markt of andere gelegenheid opleuken. Mag Linge de Eend ook op uw feest komen?
Neem voor meer informatie contact op met redactie@lingestreek.nl voor beschikbaarheid en de voorwaarden.