• Dromenvanger-Rhenoy-buiten

Cultuur & Erfgoed Categorie: Ateliers / GallerieënCultuur & Erfgoed Thema: Groepsactiviteit, Kids & Familie activiteit, Kinderfeest, en Workshop

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Atelier de Dromenvanger heeft als doel mensen creatief en ontspannen aan de slag te laten gaan. Daarnaast kunnen we helpen de samenwerking tussen mensen te bevorderen, zodat afdelingen of groepen met meer plezier, en uiteraard effectiever kunnen functioneren op hun werkplek.

  Schilderijen galerie, Doe ’t zelf uurtjes, KinderkunstAtelier, Kinderfeestjes met ster, 12+ workshops, Volwassenen workshops, Programma Ouder & Kind uurtjes, Project atelier, etcetera.

  In het atelier kan ook vergaderd worden. Afspraken kunnen worden gemaakt over de benodigde attributen zoals video scherm, whiteboard, etc.

  Uitgangspunt is altijd een vrijblijvend intakegesprek, waarbij uw wensen centraal staan.

  De Dromenvanger is gehuisvest in een oude T-boerderij in het landelijk gelegen dorpje Rhenoy. Het atelier bevindt zich in de oude ‘deel’ en heeft capaciteit voor 6 tot 30 personen.

  Rhenoy is idyllisch gelegen temidden van de appel-, peren- en kersenboomgaarden en ligt langs het schilderachtige riviertje de Linge. De omgeving leent zich dan ook ideaal om een workshop te combineren met wandel-, fiets- en kanstochten.

  Parkeren is (gratis) mogelijk voor de deur.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Middenstraat 7, Rhenoy