• Rijnberkhof-Rhenoy

Cultuur & Erfgoed Categorie: Ateliers / GallerieënCultuur & Erfgoed Thema: Rhenoy-Uitgelicht

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Bent u op zoek naar een persoonlijk kunstobject? Of speciaal bloemwerk? Dan ben je bij Mérie van Zandwijk-Rijnberk aan het goede adres. Vormgeven, spelend met materialen en kleuren, is haar grootste uitdaging. Haar drijfkrachten: bezieling en plezier! In haar atelier is de juiste sfeer geschept voor het realiseren van opdrachten. Ieder object komt tot stand in een niet te stoppen, doorleefd proces. Zo straalt het kunstwerk iets uit dat niet in woorden is uit te drukken. Dat raakt!

  Het ontwerpen en maken van beeldend werk heeft bijna altijd de natuur als gedeelde noemer. Deze vorm van kunst, ook wel bekend als vegetaal design, komt tot uiting in bloemen, planten, bomen en alles wat de natuur voortbrengt. Symboliek, kracht en puurheid gaan vaak samen in mijn werken.

  Vegetaal design & kunst
  Diverse disciplines, technieken en materialen worden in mijn werk gebruikt. Accenten leggen door symboliek en natuurlijke sfeer maken het onderscheid. Kracht en puurheid gaan samen in de vaak abstracte objecten.

  Bloemwerken
  Bloeiende creaties geven nét dat extra stukje meer beleving aan een speciale gelegenheid. Zoals bij een huwelijk, bedrijfsfeest of afscheid van een dierbare. Uw wensen verwerkt in een stijlvol arrangement maakt het persoonlijk én uniek.

  Wilt u langskomen om een kijkje te komen nemen? Belt u ons even, dan komt u niet voor niets!

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Breezij 27, Rhenoy