• De-Cruydthof-Tricht
 • De-Cruydthof-Tricht-workshops
 • De-Cruydthof-Tricht-proeven

Cultuur & Erfgoed Categorie: KenniscentraCultuur & Erfgoed Thema: Tricht-Uitgelicht en Workshop

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Kenniscentrum voor moestuiniers en mensen die een eetbare tuin willen beginnen. Bezoek onze moestuin of volg een leuke en informatieve workshop. Adviescentrum voor het zelf kweken van voedsel met een kleinschalige kwekerij van historische groenten & bijzondere kruiden, bezoekerstuin/moestuin.

  Historische groenten en kruiden kweken, Biologisch werken, Workshops en cursussen, Bijzondere tuinwensen vervullen, het kan allemaal…

  Via diverse workshops en cursussen kunt u kennis maken met moestuinieren, kweken in het groot en klein en hoe u uw eigen oogst kunt gebruiken en bewaren.

  Wij adviseren ook bij diverse grote projecten waarbij het zelf kweken van eten centraal staat. Niet alleen het kweken kan onderdeel zijn bij een project, maar ook de natuur, de seizoenen, bestuiving, koken en werken met speciale doelgroepen kunnen hier deel van uitmaken.
  Of u nu een school, kinderdagverblijf, BSO, zorginstelling, museum, gemeente of restaurant bent/heeft, wij zorgen voor lekker eetbaar groen via moestuinen, eetbare plantsoenen, eetbare tuinen, kruidentuinen, groene daken, minimoestuintjes op natuurlijke manier gekweekt.

  Meer informatie, aanbod workshops en reserveringen: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Bulkstraat 22, Tricht