• Nationaal-Fruitpark-Ochten
 • Nationaal-Fruitpark-Ochten-midgetgolf
 • Nationaal-Fruitpark-Ochten-terras

Cultuur & Erfgoed Categorie: KenniscentraCultuur & Erfgoed Thema: Educatief aanbod, Feestlocatie, Groepsactiviteit, Kids & Familie activiteit, Kinderfeest, Ochten-Uitgelicht, Rondleiding / Demonstratie, en Vergaderlocatie

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Een plek onder de bomen waar mensen kunnen vertoeven, een echte boomgaard kunnen ervaren en tegelijk iets kunnen leren over de geschiedenis, de toepassing en het onderhoud van het (hoogstam)fruit. Nationaal Fruitpark Ochten is een leuk, recreatief en educatief park voor jong en oud. Op een terrein van ca. 4,5 ha vindt u een midgetgolfbaan, kikkerpoelen, een uitkijktoren, jeu de boulesbanen, een leuke speeltuin, een leerzame kinderboerderij, een speurtocht en natuurlijk een heerlijk terras.

  Midgetgolf:
  Verdeeld door het park is een echte 18 holes wedstrijd midgetgolfbaan aangelegd, zodat u op een sportieve maar toch ontspannen manier van het park kunt genieten.
  Natuurlijk is midgetgolf bij uitstek geschikt voor groepen zoals familiebijeenkomsten, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes enz. Ook is dit prima te combineren met een vergadering of andere activiteit.

  Rondleidingen:
  Boek eens een rondleiding en wordt op enthousiaste wijze bekend gemaakt met het park, de streek, het fruit en nog veel meer.

  Voor kinderen:
  Nationaal Fruitpark Ochten leent zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, korte schoolreisjes of leerzame schooluitjes. Scholen kunnen ook gebruik maken van lesmateriaal.
  Een leuke doe-activiteit is de aanwezige speurtocht. Hiermee beleven de kinderen het park optimaal. Aan de hand van de opdrachten leren ze de natuur en onze cultuur waarderen en te respecteren. De vragen staan op 25 bordjes verspreidt door het park.

  Eventlocatie:
  Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen en recepties. In onze moderne accommodatie, voorzien van alle faciliteiten, zijn rust en ontspanning kenmerkend.

  Het park is gratis en elke dag vrij te bezoeken. De opbrengsten van de diverse activiteiten en bijeenkomsten zijn bestemd voor het onderhoud van het park en diverse regionale maatschappelijke doelen. Dus ook met uw bijeenkomst steunt u diverse regionale doelen, zoals o.a.het organiseren en begeleiden van ‘Fruitparkprojecten’ voor scholen, bejaarden en mindervalide.

  Meer informatie en mogelijkheden: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Bonegraafseweg 59, Ochten