• Royal-Leerdam-Crystal-oven
 • Workshop-Glasgarveren
 • Royal-Leerdam-Crystal-glastheater

Cultuur & Erfgoed Categorie: AmbachtenCultuur & Erfgoed Thema: Cadeauwinkel, Groepsactiviteit, Rondleiding / Demonstratie, en Workshop

Profiel
Profiel
Foto's
Video
Kaart
Reviews
Adres
 • De plek voor alle liefhebbers van kristal, glas en kunst. Bekijk hoe de mooiste en grootste collecties kristal naar ontwerp van beroemde kunstenaars met de mond worden geblazen in de eeuwenoude Kristalfabriek Leerdam.

  Op zoek naar een origineel idee voor een dagje uit met vrienden, familie of zakelijke relaties? Royal Leerdam Crystal biedt een onvergetelijke rondleidingen; de hitte van de ovens, vonkenregens en vakmensen van dichtbij aan het werk zien. Kortom; gloeiend genieten in de enige originele Kristalfabriek!

  Workshop
  Glas graveren is een oud ambacht dat wordt uitgevoerd met een speciale graveerpen met een diamantkop. Diamant is harder dan glas waardoor het uitermate geschikt is om mee te graveren. De Meesterslijper en graveur van Royal Leerdam Crystal brengt u de beginselen van het glas graveren bij tijdens een anderhalf uur durende workshop. Graveer een set tijdloze glazen. Neem de glazen mee naar huis of geef deze unieke glazen cadeau!

  Kristalwinkel
  In de Kristalwinkel van Royal Leerdam Crystal vindt u de grootste en mooiste kristalcollectie en hedendaagse glaskunst. De prachtige designobjecten en gebruiksvoorwerpen worden ambachtelijk vervaardigd in Leerdam sinds 1878.

  Meer informatie, producten en reserveringen: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Lingedijk 8, Leerdam