• Picknick-langs-de-Linge
 • Kano-Fiets-verhuur-Enspijk
 • Canadese-kanos-op-de-Linge

Doen & Actief Categorie: Fietsverhuur en KanoverhuurDoen & Actief Thema: Enspijk-Uitgelicht en Groepsactiviteiten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Onze vestiging van Kano.nl in Enspijk is gelegen midden in het hart van dit Betuwse dorpje. Tegenover de oude dorpspomp in de Lepelstraat vindt u onze grootste vestiging in een omgebouwde boerenhoeve. In onze receptie vindt u onder andere folders met info over de hele streek. Ons personeel kan u met raad en daad ter zijde staan, bij het plannen van uw kano avontuur. Of het nu gaat om u als individueel of wanneer u komt met al uw collega’s, vrienden of familieleden. Wij regelen het voor u. De vestiging beschikt tevens over een zeer ruime parkeer gelegenheid (voor ongeveer 150 auto’s) gratis!

  Er zijn uitgebreide Sanitaire voorzieningen, kleedruimten en douches. U kunt hier ook een ander sportief element toevoegen aan uw dagarrangement, bijvoorbeeld Boerengolf, boogschieten, zeskamp, onder begeleiding van onze sport instructeurs. Een dergelijk arrangement staat garant voor een goede samenwerking, maar vooral voor een goede sfeer en veel plezier!

  Deze vestiging bevind zich vlak bij de snelweg A2 op minder dan 30 minuten rijden vanaf Utrecht of Den Bosch en binnen 3 kwartier bent u in Bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen, Breda of Rotterdam.

  Voor meer informatie, prijzen en reserveringen: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Lepelstraat 5, Enspijk