• Piratenland-Gorinchem

Doen & Actief Categorie: Speelparken / SpeeltuinenDoen & Actief Thema: Kinderfeest

Profiel
Profiel
Foto's
Video
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • In dit overdekte speelparadijs is een piratenschip aangespoeld. Dit schip is wel 20 meter lang en 15 meter breed en bestaat uit drie verdiepingen. Heb je het piratenschip helemaal ontdekt, dan kun je je angsten overwinnen en van de superhoge glijbaan glijden. Ook de springkussens zijn een uitdaging. De nieuwe scooterbaan is helemaal te gek. Zoek een motor uit en race door de bochten; Wie is er het eerst bij de finish?

  Ook je allerkleinste broertje of zusje kan goed mee naar Piratenland. Speciaal voor de kleintjes is er een softplay hoek. En voor de verzorging is er een speciale pamperkamer. Je ziet het, Piratenland heeft overal aan gedacht!

  In Piratenland vieren veel kinderen een verjaardagsfeestje. Maar dit is natuurlijk ook mogelijk voor opa’s en oma’s. Wij zorgen voor een gezellige middag en alle kinderen en kleinkinderen kunnen langskomen.

  Verjaardagsfeestjes, schoolreisjes of andere arrangementen kunnen alleen telefonisch of persoonlijk gereserveerd worden. Piratenland is voor schoolreisjes iedere dag geopend.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Kleine Schelluinsekade 3, Gorinchem