• Yachtcharter-Huibers
 • Yachtcharter-Huibers-ontvangstruimte-Heukelum
 • Yachtcharter-Huibers-cadeaucheque

Doen & Actief Categorie: BotenverhuurDoen & Actief Thema: Groepsactiviteiten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Wij verhuren de meest complete motorboten voor een onbezorgde vakantie op het water. Ons kantoor bevindt zich in Leerdam, onze thuishaven in Heukelum aan de Linge, vanwaar u bijvoorbeeld met een uurtje in het mooie Gorinchem bent. Natuurlijk liggen vele watersportgebieden binnen handbereik en adviseren wij u graag over de mooiste en rustige vaarroutes.

  Wij verzorgen graag alles voor uw vaarvakantie. Ga voorbereid het water op met onze voordelige arrangementen, wij nemen u graag alles uit handen. Van de boodschappen tot aan de eind-schoonmaak om u een onbezorgde vakantie op het water te bezorgen waar u de echte vrijheid ervaart!

  Cadeaucheque
  Wilt u iemand verrassen met een ontspannen, avontuurlijk, of sportief cadeau? Wat dacht u van een onvergetelijke boottocht? Ideaal voor een lieftallige collega, uw beste vriend(in) of partner/ouder. De Yachtcharter Huibers cadeaucheque biedt uitkomst! De cheque is geschikt voor al onze schepen en te combineren met diverse praktische arrangementen. Verwennerij tot in den puntjes, daar staan wij voor!
  Informeer naar de mogelijkheden, samen helpen wij u graag het ideale cadeau samen te stellen zodat uw naasten zorgeloos van hun vaarvakantie zullen genieten.

  Meer informatie, mogelijkheden en beschikbaarheid: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Appeldijk 14, Heukelum