• concordiabeesd
 • @@@@-westbetuweherdenkt
 • corona-UITGESTELD

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Zaterdag 21 maart a.s. vindt het voorjaarsconcert plaats van Harmonie Concordia. Dit jaar in het thema ‘Freedom’, ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding. De slagwerkgroep zal de avond openen. Met de Freedom-gedachte heeft de slagwerkgroep, onder leiding van Sander van Ingen, een reünie op het podium waarbij ze samen met oud-leden een gevarieerd programma zullen spelen.

  Na de pauze zal de harmonie, onder leiding van Theo Bindels, verder gaan met het programma. Tijdens het programma viert de harmonie de vrijheid met nummers die voor verschillende vormen van vrijheid staan. Ook dit jaar doet Zangschool Beesd weer mee, waaronder popkoor ‘Based on’. Marieke Zevenbergen, eigenaar van de zangschool en dirigent van het popkoor heeft ook een kwartet en enkele solisten gevonden die deze avond van zich laten horen.

  Het concert vindt plaats in het Klokhuis, Jeugdlaan 1, in Beesd. Met behulp van Van Hees Showtechniek wordt het Klokhuis omgetoverd tot een echte concertzaal. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Vooraf een kaartje kopen is niet nodig, de entree is €7,50 en er kan gepind worden. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open, om 20.00 uur zal het concert beginnen.

  Volg ons op Facebook om vast in de stemming te komen. Het belooft een bijzondere avond te worden!

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Jeugdlaan, Beesd