• muziek-op-de-dijk-400
 • Kerk_Deil

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op 4 oktober kunt u luisteren naar een gevarieerd programma: prachtige stukken voor viool-cello duo afgewisseld met improvisaties op het kerkorgel door Bert van den Brink. Klik hier voor meer informatie. Vanwege covid-19 maatregelen kunnen echter maar 40 kaarten worden verkocht: reserveren is verplicht en tijdig reserveren aan te raden als u erbij wilt zijn!

  Reserveren via www.muziekopdedijk.nl

  LOCATIE Kerkje van Deil, Deilsedijk 25

  AANVANG 15:30 uur

  ENTREE
  € 15,- Volwassenen
  € 7,50 Kinderen tot 12 jaar / CJP

  Jeroen Dupont, die studeerde bij o.a. Coosje Wijzenbeek, Herman Krebbers, Vera Beths en Jean-Jacques Kantorow in Parijs, won in 2003 het Davina van Wely Concours en in 2007 het Nationaal Vioolconcours Oskar Back. Hij viel op omdat hij naast zijn buitengewone muzikaliteit en zijn uitstekende instrumentale beheersing ook als persoon iets bijzonders uitstraalde: eigenzinnigheid met een grote gevoeligheid en originaliteit. “Een bezielde viool toon, majestueus, integer, vurig en vooral loepzuiver en bloedserieus. Violistische vulkaanuitbarstingen, sobere melancholie, razende dubbelgrepen, warmbloedige passages” Dit waren woorden waarmee Wenneke Savenije in juni van dit jaar het spel van Jeroen omschreef in een recensie na een soloconcert van hem in de Waalse kerk in Amsterdam.  De Georgische celliste Ketevan Roinishvili won diverse internationale prijzen waaronder de “Georgian national competition” en ontving in 2013 de Radio 4 studiebeurs in de “Dutch classical talent competition 2013”. Ook in 2016 was Ketevan geselecteerd voor de “new Masters on tour” serie.

   “Volksmuziek staat aan de basis van alle muziek en raakt mij door de puurheid en omdat het ongekunsteld is. Dit is ook hoe ik mijzelf als musicus zie en hoe ik mijn kunst wil beoefenen. Ik kan alleen muziek spelen vanuit mijn muzikale intuïtie en ik volg hierin altijd de natuurlijk flow van de muziek.”

  image.png                                 image.png

  https://www.youtube.com/watch?v=5lVPA8G-av4

  Bert van de Brink behoeft in de Betuwe geen introductie, hij woont er al jaren en is een goede bekende bij Muziek op de Dijk.

  Met zijn overrompelende muzikaliteit zal hij ongetwijfeld voor verrassingen gaan zorgen. Het oude orgel zal nog nooit zo geklonken hebben!

  www.muziekopdedijk.nl

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: deil, Deil