• Lingefilm-2
 • A-Pluk-400
 • 24zitplaatsen
 • A-Lingefilm-KIDS-460x267
 • ALingefilm-KIDS-Autismevr-460x267

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Noors drama, Amerikaanse Actie en Nederlandstalig kindersprookje bij LingeFilm

  Barn, een Noors drama te zien bij LingeFilm op vrijdag 30 oktober (17:30 uur en 20:30 uur) en op woensdag 4 november (20.00 uur). Actie op zaterdag 31 oktober (17:30 uur en 20:30 uur) en op zondag 1 november (20:00 uur) met Tenet. Dit is echt een film om in de bioscoopzaal te zien met Dolby 7.1. Actie, actie en nog eens actie! Gemaakt door de regisseur van ‘DunKirk’.

  Voor de kids zijn er op zondag 1 november twee voorstellingen van de film Engel: om 11:00 uur als autismevriendelijke voorstelling en vervolgens om 14:30 uur als reguliere voorstelling. Tussendoor vanaf 13.30 uur bijpassende knutselactiviteit.

  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 17:30 en 20.30 uur, zondagavond 20.00 uur en dinsdagmiddag 14.30 uur, woensdagavond 20.00 uur. Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. KIDS-FILMS: aanvang zondagmiddag 14.30 uur. Entree € 7,50 / LingeFilm FanPas € 5,00. E-tickets via www.lingefilm.nl.

  In Barn overlijdt een kind. En een dertienjarig meisje heeft dat veroorzaakt. Of het nu door een ongeval of opzet is gekomen laat regisseur Dag Johan Haugerud in het midden. Het drama laat de gevolgen zien van de dood.   Woede, verdriet en tegenstellingen, een politicus met rechts-extremistische ideeën, recht tegenover een doodgewone vader afkomstig uit de arbeiderspartij. Een confronterend verhaal, op het doek geprojecteerd in hedendaagse situaties. Barn wordt belicht vanuit allerlei verschillend invalshoeken met uiteindelijk maar één conclusie: alleen maar verliezers. Intens knap gedaan.

   Christopher Nolan, maker van ‘The Dark Night’ en ‘Inception’ zorgt ervoor dat je er bij moet blijven tijdens het bekijken van Tenet.   Meerdere plots, strak geklede cast, snelle acties en verrassende wendingen. Hoe voorkom je de derde wereldoorlog? Is tijdreizen een oplossing? Of juist het reizen tegen de tijd in? Good guys vs bad guys. Een typisch stukje stoer Amerikaans acteerwerk met de nodige actie. Met acteur John David, die naamloos de hoofdrol vertoont. Is hij op tijd?

  Engel is de filmvertoning van Isa Hoes’ gelijknamige boek. Isa heeft zelfs een rol als de verstrooide moeder van Engel. Engel is een wat verlegen en onzeker meisje dat zich het lekkerst voelt bij haar kat Saturnus. En wat is ze zenuwachtig voor haar presentatie. Zeker in het bijzijn van die pesterige klasgenoten.   Tot ze plotseling in het bezit is van een mysterieus klokje. Geen klokje om de tijd vanaf te lezen, maar een klokje dat je wensen vervult. Je komt van de pestkoppen af, krijgt zoveel pizza’s als je wilt, cadeautjes voor iedereen en je krijgt zelfs een paard om naar school te rijden! Zo’n klokje wil jij toch ook? Kom om 13.30 uur naar de Pluk om er zelf eentje te maken.

   

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen