• Logo-De-Roos
 • 400-800-mandala-foto-raam-Tomeij50524
 • barb.-2017-foto-Martijn-Nanninga46420_resize
 • roos-2020-dec.-6-foto-esmay-fotograaf-marjolein-jaworski50697
 • roos-2020-dec.-13-foto-Huizinga-Elias50698
 • roos-2020-dec.-13-foto-Ineke-Geleijns50695

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • HERVATTING CORNOACONCERTEN CULEMBORG

  De Roos van Culemborg heeft voor alle zondagen in december een concertprogramma georganiseerd onder het motto ‘kleinschalig, gevarieerd en veilig’. In de  bekende formule van dubbelconcerten (toegankelijk voor 30 bezoekers per concert) verzorgen vooral Culemborgse beroepsmusici en hun vrienden intieme concerten in de sfeervolle ambiance van de Oud-Katholieke  en de Lutherse Kerk.

  Op de site www.deroosvanculemborg.nl verdere informatie.

  CONCERT ESMAY USMANY MET ‘VAN DICHTBIJ’ De Utrechtse Esmay Usmany opent de rij van decemberconcerten in coronatijd. Haar voorstelling trekt mensen van afstand naar dichtbij. Zo heet haar liedjesprogramma dan ook: ‘Van Dichtbij’. De theatermaker/zangeres heeft een mooie voorstelling samengesteld met songs die afstanden overbruggen. Ze komen uit verschillende culturen van heel verschillende zangers en componisten. Verder leest ze voor uit haar boek Allerlievelings. Zelfs op anderhalve meter wordt het een intieme voorstelling. Stil zitten wordt lastig met haar ritmische aanpak en een glimlacht op de lippen zal moeilijk te onderdrukken zijn. Cultuurfonds Culemborg ondersteunt het concert.

  Zondag 6 december 15.00 en 16.30 uur, Lutherse Kerk, Achterstraat 1. Gratis kaarten zijn af te halen bij boekhandel Tomey, Markt 36. De hoed en de qr-code gaan rond. Meer informatie over de artiest: www.esayusmany.nl

   

  Zondag 13 dec. 15.00, 16.30 u. Oud-Katholieke Kerk: Femke Huizinga (viool), Izhar Elias (gitaar)

  Zondag 20 dec. 15.00, 16.30 u. Oud-Katholieke Kerk: Ineke Geleijns en Sincere Strings

  Zondag 27 dec. 15.00, 16.30 u. Oud-Katholieke Kerk: Martijn Nanninga & Friends

  TIJD VOOR MANDALA’S

  VIJFTIG MANDALA’S  De Roos van Culemborg heeft oog voor de thuiszitters. Anton Overweel zorgde met zijn vijftig mandala’s, verpakt in een prachtige houten doos, voor het ultieme cadeau in toch feestelijke tijden. Spiritueel en meditatief bezig zijn of gewoon lekker kleuren. Meer informatie hier in de Culemborgse Courant.

  Voor 15 euro verkrijgbaar bij Boekhandel Tomey, de Familiefabriek en de Kraanvogel. Op zijraam van Tomey lijkt er sprake van een geoliede reclamecampagne voor deze bijzondere uitgave.

  Ook verkrijgbaar bij https://www.toono.nl/

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg