• TOURDEWAAL_IMG_1260-klein-crop
 • tourdewaallogo
 • vlag

Evenementen Categorie: Fietstochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Tour de Waal 2021 gaat door, maar op eigen gelegenheid

  De Tour de Waal 2021 vindt plaats in aangepaste vorm: fietsen op individuele basis met gebruik van Beleefroute-app. (Dus anders dan in voorgaande jaren geen grote bijeenkomsten als broodjesdropping en vrijheidsmaaltijden.) 

  Vanaf 1 mei is een Beleefroute-app beschikbaar. Deelnemers kunnen dan op eigen initiatief over de versierde dijken rijden. Zo krijgt iedereen een fietstour vol verrassingen voorgeschoteld. Thema’s zijn – zoals altijd:  vrede, vrijheid en verbondenheid. De eerste routes zijn op 1 mei gereed en vanaf die dag kan er gefietst worden. Eventueel zal de route op Bevrijdingsdag 5 mei opgewaardeerd worden met activiteiten onderweg, maar alleen als de maatregelen daar ruimte voor geven.

  De trajecten Zaltbommel – Tiel en Loevestein – Zaltbommel zijn het eerst aan de beurt. Daarna volgen routes in oostelijke richting.

  Hoe werkt de Beleefroute app? De app kan thuis gedownload worden op je telefoon via ‘Beleefroutes’, onderweg is wifi niet nodig. Op de fiets kan dan op verschillende ‘hotspots’ genoten worden van filmpjes, muziek, wetenswaardigheden en interactieve onderdelen. Ook de poëzietour krijgt een plaatsje in digitale vorm. De app blijft het hele jaar beschikbaar.

  Denk je mee? Iedereen die ideeën heeft die aansluiten bij de Tour kan die sturen naar info@tourdewaal.nl.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Waardenburg, Waardenburg