• header-nieuwsbrief-1-1
 • unnamed-2

Evenementen Categorie: Wandeltochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Rode Kruis Bloesemmaand

  De 28e editie van de Rode Kruis Bloesemtocht stond gepland voor zaterdag 17 april 2021 in Geldermalsen. Deze gaat niet door. Maar  de hele maand april is nu omgedoopt tot de Rode Kruis Bloesemmaand! Deze maand is gevuld met heel veel leuke activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen afstanden lopen langs de bloesem in uw omgeving. U kunt meedoen aan vele winacties via onze sociale media en het is natuurlijk mogelijk om te doneren. Want daar is het natuurlijk ook om te doen: het steunen van het Rode Kruis door te wandelen.   

  Dit jaar gaat het om wandelen tegen de eenzaamheid in Nederland. Uw bijdrage gaat naar twee interventies van het Rode Kruis voor het verlenen van psychosociale hulpverlening.

  April gaat dus de Rode Kruis Bloesemmaand worden! Zet het groot in uw agenda en doen vooral mee in uw eigen regio! Ga naar: RodeKruisBloesemmaand.nl en doe mee!  Ondertussen kunt u Rode Kruis Bloesemmaand volgen op Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram om alvast in de stemming te komen met foto’s van voorgaande jaren! 

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: geldermalsen, Geldermalsen