• 8Deil-adres-inclusie-460x310

Evenementen Categorie: Lezingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • DEIL DRAAIT DOOR : maandelijkse talkshow in de kerk van Deil . DDD wordt steeds op de eerste zondag van de maand gehouden, om 16.00 uur en om 17.00 uur de nazit met glaasjes en nootjes. De kerk is rolstoeltoegankelijk. Mindervalidentoilet beschikbaar.

  Op zondag 7 november is er dus ook weer een aflevering van de talkshow Deil Draait Door, van 16-17 uur in de kerk van Deil (Deilsedijk 25). Het wordt weer een gevarieerd programma voor en door bewoners van de regio. Verder is er natuurlijk livemuziek en de Koetjong met een update over evenementen en activiteiten in de omgeving. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met een drankje.
  Vanwege de geldende coronamaatregelen is aanmelden gewenst en vindt bij de deur de verplichte coronacheck plaats. Toegang (inclusief 2 drankjes) is 5 euro. Aanmelden kan via ddd@klaastouwen.info DDD wordt live uitgezonden via kerkdienstgemist.nl, dus iedereen kan vanuit huis meegenieten of de show later terugkijken.

  Sinds zondag 5 september is er elke eerste zondag van de maand de talkshow Deil Draait Door, steeds op zondagmiddag van 16-17 uur in de kerk van Deil (Deilsedijk 25). Het is een gevarieerd programma voor en door bewoners van de regio, met altijd twee gasten, livemuziek en een update over evenementen en activiteiten in de omgeving. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met een drankje. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn er niet meer dan 40 bezoekers welkom en is aanmelden noodzakelijk. Toegang (inclusief 2 drankjes) is 5 euro. Aanmelden kan via ddd@klaastouwen.info

  Terugblik Deil Draait Door De eerste aflevering van de maandelijkse talkshow Deil draait door was een groot succes. Er is een opname van gemaakt, zodat u terug kunt kijken: youtu.be/exD4R9nR1jc

  Het initiatief voor deze maandelijkse talkshow komt van de kerk van Deil en Enspijk. Dominee Klaas Touwen zegt erover: “Deze tijd vraagt om dergelijke initiatieven. We hebben elkaar al zo lang niet echt gezien dus het is belangrijk dat we, nu het dorp weer een beetje open kan, elkaar weer ontmoeten en met elkaar in gesprek raken. Verder is het goed om de kerk, een fijn gebouw, als het ware terug te geven aan het dorp.”

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Deil, Deil