• Bieb-Culemborg
 • schrijfcafé

Evenementen Categorie: Workshops

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Schrijfcafé Culemborg

  woensdag  22 juni

  • per deelnemer € 10,00

  aanvang: 19.30 uur

  Bibliotheek Rivierenland Culemborg

  De lessen gaan door bij voldoende deelname (min. 6 deelnemers).

   

  Schrijven kun je stimuleren door te oefenen en zeker met de methoden in het schrijfcafé lukt het iedereen om woorden en beelden op te roepen die je zelf niet had verwacht. Het Schrijfcafé heeft iedere maand een ander thema. De bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. Kom schrijven voor je plezier en neem gerust iemand mee.

  Docent is Esther Boek, die inmiddels drie romans op haar naam staan, drie korte verhalen en een spannende roman voor jongeren.

  Schrijfcafé Culemborg

  Creatief schrijven is spelen met woorden en zinnen op papier. Vertrouw op jezelf en laat je pen je leiden in plaats van je gedachten. Door je gedachten de ruimte te geven, laat je het stemmetje dat tegen je zegt dat je het niet kan, ver achter je. Als je uiteindelijk terugleest wat je geschreven hebt, weet je dat die kritische stem niet de waarheid sprak. Jij kunt namelijk schrijven!

  Schrijven kun je stimuleren door te oefenen en zeker met de methoden in het schrijfcafé lukt het iedereen om woorden en beelden op te roepen die je zelf niet had verwacht.

  Het Schrijfcafé heeft iedere maand een ander thema. De bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. Kom schrijven voor je plezier en neem gerust iemand mee.

  Over de schrijfdocente
  Esther Boek heeft inmiddels drie romans op haar naam staan, drie korte verhalen en een spannende roman voor jongeren. Boeken schrijven is voor haar een van de leukste dingen die je kunt doen. Woorden op papier zetten, zinnen vormen, pagina’s die zich vullen en uiteindelijk heb je dan een hoofdstuk, een verhaal, een boek.

  Tijdens haar opleidingen aan de Schrijversacademie en de Queridoacademie leerde ze stapje voor stapje hoe een verhaal steeds beter werd. En hoe meer ze schreef, hoe beter ze ging zien wat kan werken in een boek en wat niet. En nog steeds leert ze. Want doen schrijven, is leren schrijven.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg