• RodeKoffiekop

Evenementen Categorie: Doe-dagen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
  • Vrijdag 5 april, half 11 staat de Rode Koffietafel weer klaar in bibliotheek De Pluk in Geldermalsen. Dit  keer schuift een bijzondere gast aan bij de Rode Koffietafel: Wil Kosterman tijdelijk vervangend wethouder in West Betuwe, is te gast.

    Hoe is dat nou, wethouder zijn in de gemeente waar je lang geleden directeur was van de welzijnsorganisaties in de 3 oude gemeentes? Herken je dan nog veel?  Of blijkt een nieuwe gemeente met 26 eigenzinnige kernen toch iets heel anders?

    En heeft Wil Kosterman veel aan de ervaring die ze tot voor kort als wethouder in Wijk bij Duurstede had? Deze en nog veel meer vragen kunnen aan haar gesteld worden en zal zij graag beantwoorden.

    De Koffietafel staat klaar in bibliotheek De Pluk in Geldermalsen. Iedereen kan aanschuiven, dus neem ook een vriend of een familielid mee. Aanmelden is niet nodig.

    ………………………………………………………………………………….
    De Rode Koffietafel wordt elke eerste vrijdag van de maand, van 10.30-11.30 gehouden in de Bibliotheek in Geldermalsen. Iedereen mag aanschuiven, dus ook mensen die geen lid zijn van de PvdA. De koffie staat klaar om half 11 in bibliotheek De Pluk in Geldermalsen. De Rode Koffietafel is toegankelijk voor iedereen. Breng iemand mee. De koffie is gratis. Wie wil mag geld ervoor in een busje doen.

    .
  • Geen items gevonden

    Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

    Google Map Niet geladen

    Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

  • Review toevoegen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen