• Wandelen

Evenementen Categorie: Wandeltochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Elke dinsdagmiddag tot en met 20 september. 14.00 – ca. 15.00 uur. kun je meedoen. Ook met rolstoel. Ook welkom als je niet alle dinsdagen kunt.

  Meedoen is gratis. Kom het gewoon een keer proberen. Bevalt het, dan kun je je aanmelden via de website https://www.nationalediabeteschallenge.nl.  Je wordt dan op de hoogte gehouden over bijzonderheden. Let op: kies voor de juiste locatie waar u wilt wandelen (De Pluk of Het Klokhuis). Heb je hulp nodig bij het invullen? Neem dan contact op met Stijn Brokx van Welzijn West Betuwe.

  Bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijker dan ooit. Door regelmatig te wandelen blijf je fit, versterk je spieren en gewrichten en stimuleer je de bloedsomloop. Het verkleint het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en overgewicht. 

  Wil je ook samen met mensen uit jouw buurt de eerste stap zetten naar een betere gezondheid? Doe dan gezellig – EN GRATIS – mee met de wandelingen van NDC!

  Klik op Nationale Diabetes Challenge voor meer informatie.

  Startpunt: Klokhuis Beesd, Jeugdlaan 2.

   Verhinderd op dinsdagen? Misschien kun je dan wel op donderdagen meewandelen. In West Betuwe kun je dit jaar namelijk vanaf  twee locaties meewandelen met de Nationale Diabetes Challenge:  vanuit Het Klokhuis in Beesd (startdatum dinsdag 17 mei, 14.00 uur) en vanuit De Pluk in Geldermalsen (startdatum donderdag 19 mei, 14.30 uur). 
 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Klokhuis Beesd, Beesd