• stadspodium

Evenementen Categorie: Concerten, Proeverijen, en Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Uitdagend programma Stadspodium GO In LeerdamStadspodium Go ● Dr.C. Voogdplein 90 ● 4141 CN Leerdam
  0345 633 488 ● www.go-leerdam.nl ● info@go-leerdam.nl
  Het nieuwe theaterseizoen bij Stadspodium GO in Leerdam biedt volop verrassing en uitdaging voor jong en oud. Van cabaret, muziek en film tot bierproeverij, dancefeest en pubquiz.

  Tickets zijn te bestellen op www.go-leerdam.nl.

  Film
  vrijdag 16 september 20.30 uur
  House of GucciDe familie Gucci is bereid om ver te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden. Houden ze dit vol zonder hun familie en merk schande te brengen?
  Cabaret
  zaterdag 17 september 20.30 uur
  De Gestampte Meisjes met Lext Nevel
  De tijd van twijfel is voorbij. De Gestampte Meisjes hebben getraind en zijn hun beste zelf geworden: glorieus en meedogenloos. Ze komen je inspireren en intimideren. Niemand kan meer om ze heen.De Gestampte Meisjes zijn op zoek gegaan naar de beste versie van zichzelf. Wat is een gelukkig leven? Hoe behaal ik al mijn dromen en doelen? Wanneer ben ik ooit tevreden?Niets blijkt goed genoeg, dus vergeet al diegoeroes, stop met het lezen van zelfhulpboeken en laat die ted-talk-experts maar kletsen.Echter dan dit krijg je het niet. De Gestampte Meisjes laten je de waarheid zien: de worstelende, hijgende, eerzuchtige mens in al zijn glorie.
  Bierproeverij
  Vrijdag 23 september 20.30 uurDe bierproef in Go zal weer gaan starten! Leerdammer bierproevers kunnen dit seizoen weer hun hart ophalen met het proeven van bijzondere bieren met daarbij de originele verhalen van de brouwers. Als eerste krijgen we bezoek van lokale brouwers. De Heeren van Vijf Heeren bier uit Lexmond komen hun bieren laten proeven en zullen vertellen waarom te zijn gaan brouwen, over de verschillende bieren die men maakt en wat hun plannen zijn.De brouwers zullen de bieren die ze nu maken presenteren (en laten proeven) en vertellen over hoe de ontwikkeling van deze bieren in zijn werk is gegaan.

  Toegangsprijs 15,00 euro p.p. daarvoor krijg je verschillende bieren te proeven en wat hapjes.

  Cabaret
  Zaterdag 24 september 20.30 uur & Zondag 25 september 14.30 uur
  Tonnie Reijnders met TopniveauHoe ben ik hierin terecht gekomen en hoe kom ik hier weer uit? 2 vragen die Tonny zichzelf stelde toen ze een burn-out kreeg. Met humor, zelfspot en de nodige zelfreflectie neemt ze het publiek mee en gaat ze op zoek naar de antwoorden.Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Tonny. Een eigen voorstelling in het voor haar vertrouwde Stadspodium GO.
  Muziek
  Zaterdag 1 oktober 19.30 uur
  Stick em up met voorprogramma GarlicStick em up is een fantastische rockcoverband die hun sporen al heel wat jaren hebben verdiend. Waar ze al niet opgetreden hebben! Nog niet in Stadpodium Go, dus werd het tijd om deze band te benaderen. De bandleden kennen elkaar al heel wat jaren en hebben de band pas 7 jaar geleden opgericht onder de naam `Stick Em Up’. De leden zijn op gitaar Bert v/der Velde en Gerrie den Hartog, op basgitaar Stanley Sanders, zang Henk Smid en drums Harold Sengers. Zij hebben bij en los van elkaar in succesvolle bandjes gezeten zoals `Gilgamesj’ en `One Four Seven’, waar Bert, Stanley en Gerrie heel wat jaartjes hun muzikale talenten hebben laten horen.Het verhaal achter het ontstaan van de huidige Stick Em Up begon 11 jaar geleden. De band Onslow benaderde Bert in de oefenruimte in Waardenburg om op te treden op het Asperen Rock-City festival. Bert  en de band voelde hier wel wat voor maar vertelde geen zanger te hebben. Het toeval wilde dat de zoon van Henk Smid,(zanger van` Dangerstick and the dogs’) gitaarles had bij Bert. Zo kwamen zij terecht bij Henk Smid, ook bekend als Heavy Henkie, dé Rock DJ uit voormalig muziekcafé de Pannehoef. Henk was al actief in bands zoals `Henk and his Friends’ en de `Blues collectors’ en wilde wel voor één keer met hun band optreden. Hij is nooit meer weggegaan, en dat is maar goed ook, `The man who never left’.

  Dat de band iets heeft met het woordje `Stick’ zal sommige niet ontgaan zijn en heeft waarschijnlijk te maken met drummer Harold Sengers. Hij raakt letterlijk zijn sticks al ruim 2 jaar hard op de snares en toms in deze band en breekt nog steeds een stokje of wat in de band `Bailout’.In de jaren 80 en 90 zaten Harold en Bert samen in de band rockband Sapphire`. De 5 legendes van Stick em up zullen in Go voor een gevarieerd avondje rockcovers zorgen. Met nummers van AC/DC, Status Quo, Golden Earring, Jimi Hendrix, Herman Brood tot Metallica is niks te gek voor deze rotten.

  Als voorgerecht zal de Leerdamse metal-core band `Garlic’ de avond aftrappen. Garlic, bestaat uit gitarist Gerben v Aalst, Fred den Hartog op drums, John Rooijackers op bas en de man met een gouden strot, Johan Vos. Naast hun eigen sound zullen zij ook metal-invloeden van bands zoals Pro Pain en Sepultura spelen. Garlic wist in 1999 de Parel van de Betuwe te winnen en mocht daardoor Appelpop openen. Na vele zalen en festivals plat te hebben gespeeld tot 2002, pakten zij hun instrumenten in 2019 weer op. Ze kregen de kans om als oud winnaar van de Parel hun kunsten op het festival “Tussen de Dijken” in Tiel te vertonen. Garlic was weer enthousiast, en zo speelt deze band weer in het eigen Leerdam op het podium van Go met goede oude vrienden van`Stick em up’.

  Garlic zal vanaf 20.00 uur Go wakker schudden en Stick Em Up zal om rond 21.15 iedereen wakker houden.

  Muziek
  Vrijdag 7 oktober 19.30 uur
  GO SodaPOPOp vrijdag 7 oktober organiseert Stadspodium GO hét FRIS-feest van Leerdam en omstreken; GO-SodaPOP. Een dance avond voor iedereen van 12 tot en met 16 jaar. Kom jij jouw dancemoves laten zien op de muziek van onze DJ? Trek dan nu je vrienden van de bank af en koop snel je kaartje, want OP = OP!DJ Contest
  Ben jij die jonge DJ waarbij de dansvloer nooit leeg is? Dan zoeken wij jou!!!! Vrijdag 7 oktober is het zover, dan organiseren wij hét FRIS-feest van Leerdam en omstreken; GO-SodaPOP. Een dance avond voor iedereen van 12 tot en met 16 jaar! Wij hebben deze avond vier blokken van een uur die jij samen met nog drie dj’s mag invullen en waarbij jij onze jonge bezoekers een geweldige danceavond gaat laten beleven!
  Ben jij de DJ die wij zoeken stuur dan snel een bericht naar erwinkooijman@outlook.com

  Stadspodium Go ● Dr.C. Voogdplein 90 ● 4141 CN Leerdam
  0345 633 488 ● www.go-leerdam.nl ● info@go-leerdam.nl

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Stadspodium Go, Leerdam, Leerdam