• stadspodium

Evenementen Categorie: Concerten, Proeverijen, en Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Uitdagend programma Stadspodium GO In Leerdam

  Stadspodium Go ● Dr.C. Voogdplein 90 ● 4141 CN Leerdam
  0345 633 488 ● www.go-leerdam.nl ● info@go-leerdam.nl
  Het nieuwe theaterseizoen bij Stadspodium GO in Leerdam biedt volop verrassing en uitdaging voor jong en oud. Van cabaret, muziek en film tot bierproeverij, dancefeest en pubquiz.Tickets zijn te bestellen op www.go-leerdam.nl.

  Expositie Jan Kuiper
  25 november 2022 – 23 januari 2023Van 25 november t/m 23 februari exposeert Jan met aquarellen bij Stadspodium GO. Hij maakt al jarenlang bijzondere aquarellen van het Rivierengebied.Jan is oud docent schilderen en onderwijscoördinator. Hij heeft ruim 35 jaar in het onderwijs, op de technische school in Tiel (nu RSG Lingecollege) en ROC Rivor, gewerkt. In september 2010 is hij gestopt met werken en heeft hij meer tijd voor zijn hobby het aquarelleren.Het aquarelleren is voor Jan een spannende manier van schilderen. Dit omdat je bij een aquarel niets meer kunt herstellen of overschilderen. Het werken in de natuur heeft zijn voorkeur. Daarnaast aquarelleert hij ook binnen aan de hand van foto´s. Het licht is erg bepalend voor de sfeer van een landschap. In zijn aquarellen probeert hij die sfeer te treffen.Op de website van Jan, (www.jan-kuiper.nl) staat een 60-tal aquarellen afgebeeld en vindt u meer informatie.

   

  vrijdag 2 december 20.00 uur
  Wijnwijven
  Twee stoere ‘wijven’ uit Rotterdam organiseren vrijdagavond 2 december in stadspodium GO-Leerdam een originele proeverij met een knipoog. Geen stoffige wijnproeverij, maar met passie voor wijn zorgen zij voor een originele, leerzame en gezellige avond waarbij alle zintuigen worden ingezet en de belevenis centraal staat. Gedurende 2 a 2,5 uur komen circa vijf a zes mooie wijnen aan bod inclusief een klapstuk, onder het genot van bijpassende hapjes. Tijdens het proeven wordt er van alles verteld over de wijnen en testen we jouw kennis met een quiz.Deze avond kan niet stuk, dus neem een liefhebber mee en ga de belevenis aan met mooie wijnen en daaromheen veel gezelligheid!Let op: er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Rond 22.00-22.30 uur gaat de bar open en sluiten we de avond gezellig af met verzoeknummers.

   

  Film
  Zaterdag 3 december 15.00 uur
  Sinterklaasfilm TrammelantAls de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

  vrijdag 9 december 20.30 uur
  Pubquiz

  Waar komt de uitdrukking ‘rode lantaarndrager’ oorspronkelijk vandaan? Het zou zomaar een kennisvraag kunnen zijn tijdens een van onze quizzen. Of: waar werden pubquizzen voor het eerst georganiseerd? Dat antwoord verklappen we graag tijdens onze pubquiz.

  Vragen worden vaak opgeleukt met video’s, muziek en foto’s. Op een antwoordformulier beantwoorden teams quizvragen die de quizmaster stelt. En degene met de meeste punten wint.

  Tussen de vragen door kun je wat drinken en bijkletsen. Het is een leuk avondje uit voor iedereen. Maak een team van maximaal 5 personen en verzin een leuke teamnaam. Geef je op met teamnaam en het aantal personen van je team.

   

  Muziek
  zaterdag 10 december 20.30 uur
  De Bazuin & Kunstliefde en Vriendschap met KerstconcertDit concert is een unieke samenwerking tussen de muziekkorpsen “de Bazuin en “Kunstliefde en Vriendschap”. De Bazuin zal het spits afbijten in het programma voor de pauze en na de pauze is het de beurt aan Kunstliefde en Vriendschap.

   

  Film
  vrijdag 16 december 20.30 uur
  Mothering Sunday
  Motherings Sunday is een intrigerend en eigentijds Brits drama rond Jane Fairchild, het dienstmeisje van een aristocratische familie, dat zich tot gelauwerd schrijfster ontwikkelt.Het is 30 maart 1924, Moeders Zondag. Dit is de dag waarop al het huispersoneel vrij krijgt voor familiebezoek. Jane Fairchild (Odessa Young) is het dienstmeisje van de gegoede familie Nivens (Colin Firth, Olivia Colman). De Nivens gaan die dag traditiegetrouw lunchen met de Sheringhams. Jane heeft zelf geen familie meer. Zij gebruikt de vrije dag om in het geheim haar minnaar Paul (Josh O’Connor) te ontmoeten. Hij is de zoon van de Sheringhams. De dag neemt een dramatische wending, maar Jane zal haar ervaringen gebruiken om uit te groeien tot een gevierd schrijfster.De film werd geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes. De film vertelt meer dan je ziet en vangt de emotie in magistrale beelden.

   

  Dans
  zaterdag 17 december 20.30 uur
  Nikky’s dance met KerstcircusDe Kerstshow van Nikky’s Dance met dit jaar als thema Kerstcircus met coole en swingende dans acts.

   

  Film
  zondag 19 februari  2023 14.30  uur
  Stem op je favoriete filmJe eigen favoriete film kijken op een groot bioscoopscherm in Stadspodium GO? Ja dat kan!!!  Op zondag 19 februari 2023. Hoe dan, vraagt u zich waarschijnlijk af. Lees onderstaande en breng uw stem in.De filmcommissie houdt een open filmmiddag, waarbij u een film kunt inzenden welke u graag (nogmaals) zou willen zien. De film welke de meeste stemmen heeft gekregen, wordt uiteindelijk gedraaid. De filmcommissie van GO heeft al een aantal films geselecteerd maar er mogen natuurlijk ook titels aangeleverd worden door uzelf.  U kunt uw keuze hier mailen.1 Dr Zhivago uit 1965
  2 One flew over the cuckoo’s nest uit 1975
  3 Les uns et les autres uit 1981
  4 The Shawshank Redemption uit 1994
  5 What Lies Beneath uit 2000
  5 The Lunchbox uit 2013
  6.  ………………………..uw favoriete, ontroerende, lachwekkende, mooiste filmkeuze !!We horen graag welke film uw voorkeur heeft en dan ziet u deze in GO op het grote scherm!

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Stadspodium Go, Leerdam, Leerdam