• stadspodium

Evenementen Categorie: Concerten, Proeverijen, en Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Uitdagend programma Stadspodium GO In Leerdam

  Stadspodium Go ● Dr.C. Voogdplein 90 ● 4141 CN Leerdam
  0345 633 488 ● www.go-leerdam.nl ● info@go-leerdam.nl
  Het nieuwe theaterseizoen bij Stadspodium GO in Leerdam biedt volop verrassing en uitdaging voor jong en oud. Van cabaret, muziek en film tot bierproeverij, dancefeest en pubquiz. Tickets zijn te bestellen op www.go-leerdam.nl.

  Hier het programma met aankomende evenementen: https://www.go-leerdam.nl/evenementen/

  Cabaret
  zaterdag 4 maart 20.30 uur
  Jeroens Clan met Korte Metten

   

  Het is tijd om orde op zaken te stellen. Heilige huisjes omver te werpen. Taboes te doorbreken. Te zeggen waar het op staat. Jeroens Clan is er klaar mee. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter genieten ondertussen van alle lof, toprecensies en gewonnen prijzen voor hun zeer succesvolle debuutvoorstelling ‘Tere Zieltjes’. En die was soms op, soms ruim over het randje van wat betamelijk is.

  Met hun nieuwe voorstelling ‘KorteMetten’ gaan ze door waar ze gebleven zijn. Met mooie verhalen, pijnlijke momenten, prachtige liedjes en heel veel positieve energie!

  Toneel
  vrijdag 10 maart 19.00 uur
  Ksenia met Oscar en Oma Rozenrood

   

  Oscar en Oma Rozerood is Ksenia’s nieuwe solotheatervoorstelling. Eerder maakte ze ‘Zij zagen Oorlog’. In dat bejubelde stuk kruipt ze in de huid van vijf mensen en vertelt hun verhaal over het nemen van beslissingen in moeilijke tijden.

  Oscar is 10 jaar oud, ernstig ziek en schrijft 14 brieven aan God. Daarin vertelt hij over zijn vrienden in het ziekenhuis en zijn grote vriendin Oma Rozerood. Ook filosofeert hij over het leven, denken en geloven. Oscar en Oma Rozerood is een juweel van een verhaal.

  Ksenia is geboren in Kharkiv Oekraïne, toen nog onderdeel van de USSR. Ze ontvluchte het land om na omzwervingen in de jaren ’90 in Nederland haar thuis te vinden.

  Vermaak
  vrijdag 17 maart 20.00 uur
  SodaPOP
  Op vrijdag 17 maart organiseert Stadspodium GO hét FRIS-feest van Leerdam en omstreken; GO-SodaPOP. Een dance avond voor iedereen van 12 tot en met 16 jaar. Kom jij jouw dancemoves laten zien op de muziek van onze DJ? Trek dan nu je vrienden van de bank af en reserveer snel je dansplek via de site! Vol=vol
  Vermaak
  zaterdag 18 maart 20.00 uur
  GO Dance
  Na het grote succes van de 1e editie van GO Dance kon een vervolg niet uitblijven! Voor 2023 staan er 4 edities van GO Dance gepland waarvan 18 maart de 1e zal zijn. GO Dance is het dansfeest voor de dertigers, veertigers en vijftigers die zin hebben in een avond gezellig dansen met een hoog reünie gehalte.

  Wees er snel bij, de eerste editie was in twee uur uitverkocht!!

   

  Film
  vrijdag 24 maart 20.30 uur
  Zee van tijd
  Zee van tijd is de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2022. Zee van tijd is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

  In de jaren tachtig varen Lucas en Johanna samen met hun vijfjarige zoontje Kai in een groot zeilschip over de Middellandse Zee. Het is een idyllische reis, ol dromen en idealen, die samen een grote liefde beleven. Totdat de kleine Kai ongemerkt overboord valt en zijn vertwijfelde ouders langzaam maar zeker moeten accepteren dat hun zoontje dood is.

  Integer maar nogal dik aangezet familiedrama schakelt heen en weer tussen de rampzalige gebeurtenissen en de nasleep daarvan in de jaren tachtig, en ruim dertig jaar later, wanneer Lucas en Johanna elkaar na lange tijd weer terugzien. Krijgen ze een tweede kans om het verlies samen te verwerken?

   

  Muziek
  zaterdag 25 maart 20.30 uur
  Punk Pop en Rock festival
  DEE-DEE 76, Bambi Choclat FC, The Mono Kids
  Deze avond staat in het teken van old school Punk*Pop*Rock. Het maffe en luidruchtige duo The Mono Kids zorgt voor de aftrap, gevolgd door het fenomenale popcombo Bambi Choclate FC, een charmant rammelend punk-pop trio uit Boxtel/Asperen. Met Michel vocals/guitar-Rogier drums/vocals en William bass/vocals. Live staat de band voor humoristische, energieke en enthousiaste optredens.

  En voor wie nog niet genoeg heeft van een beetje herrie, zal DEE DEE 76 de avond afsluiten met een stevig punkrockrepertoire. DEE DEE 76 is een punkrocktrio uit Asperen, opgericht tijdens de coronacrisis in juni 2020. Hun naam is een ode aan de legendarische bassist Dee Dee Ramone én 1976, het jaar dat de punk de muziekwereld wakker schudde. Het zijn Joop op bass, Johnny op drums en BZ op vocals & guitar (allen bekend van de lokale helden band Onslow), die het live-repertoire van de RAMONES er in een moordend tempo doorheen zullen jagen!

  Muziek
  zondag 26 maart 14.30 uur
  Sixpack Jazz Gang
  De Sixpack Jazz Gang is een jong orkest. De orkestleden hebben allemaal ruime ervaring in andere formaties opgedaan, ook veelal samen. Dat klikte en in 2018 was het tijd voor een nieuwe periode in een nieuwe formatie; de ‘Sixpacks’ met een knipoog naar de zes stevige bodies (?) en naar dat sixpack met vloeistof naar keuze dat er mag zijn na de wedstrijd.

  De Sixpacks spelen mobiel én op het podium, in dat geval desgewenst versterkt door een professionele geluidsinstallatie. Er is een uitgebreid repertoire oude stijl jazz nummers beschikbaar, al dan niet met zang uitgebracht. We maken ook uitstapjes naar andere muziekstijlen. Kenmerkend is het plezier dat er vanaf spat.

  De Sixpacks heeft de klassieke oude stijl jazz bezetting: René Kuzee, trompet en zang, Henk Schep, trombone, Wouter Bouman, klarinet, Hans Tempelman, sousafoon, bastuba, Jan Blonk, banjo, gitaar, zang, Cees van Dis, washboard, drums, zang.

  Kunstexpositie
  24 februari tot en met 31 mei 2023
  Irene Damminga en Marcel Vaandrager
  Irene Damminga is geboren en getogen in Werkendam en woont boven op de dijk langs de Merwede, de rivier die elke dag haar een prachtig uitzicht geeft en tevens een van haar inspiratiebronnen is. Haar vakopleiding heeft ze bij De School voor Fotografie in Breda gevolgd. Hierna heeft ze twee creatieve opleidingen afgerond bij de Academie voor Abstracte Fotografie. Samen met dichter Marcel Vaandrager heeft ze een fotogedichten-verjaardagskalender uitgegeven en in de regio hangen grote fotogedichten van hen. Met regelmaat zijn haar foto’s op exposities te zien en worden ze menigmaal in de media gepubliceerd. Ze is met haar werk ook in de prijzen gevallen. Naast fotograferen ontwerpt Irene boekcovers, posters, logo’s en ander grafisch werk. Neem ook eens een kijkje op www.dammingafotografie.nl .

  Marcel Vaandrager Marcel Vaandrager was jaren Dorpsdichter van de vijf dorpen van Werkendam en hij is oprichter van het Nederlands Dichters Podium. Daarnaast organiseert hij evenementen op het gebied van kunst en cultuur. Hij heeft meerdere prijzen op zijn naam staan. Marcel schrijft columns en is uitgever van dichtbundels en kunstboeken. Marcel geeft met regelmaat voordrachten en gastlessen aan het basisonderwijs en examenklassen van het voortgezet onderwijs. Samen met twee anderen vormt hij het theatertrio ‘Amuse’. Zij treden met wisselende programma’s op ‘voor een aandachtig publiek’ in zalen en theaters. Een aantal gedichten van hem zijn in de openbare buitenruimte te lezen, veelal afgedrukt op een passende achtergrond van fotografe Irene Damminga. Op de site www.marcelvaandrager.nl kun je verder kennismaken met Marcel.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Stadspodium Go, Leerdam, Leerdam