• IMG-20221012-WA0006

Evenementen Categorie: Doe-dagen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Ga deze winter iedere maand een ochtend heerlijk gezond en verfrissend naar buiten met Elly Vroegh (EVBalans) en Petra Koolen (Ko-Chi Qigong en Coaching). Zij laten je het effect ervaren van mindful wandelen, Mindfulness-oefeningen en  Qigong-oefeningen.  Daar heb je ook verder in je dagelijkse leven profijt van. Iedereen kan meedoen:  jong of ouder, gevorderde of beginnende wandelaar.

  De ‘Skip de Winterdip’- ochtenden zijn steeds op de tweede woensdag van de maand van 9:30 – 12:00. (11 jan, 08 feb., en 08 mrt. – Bij slecht weer gaat het niet door en wordt de ochtend verschoven naar de reserve-dag 22 maart.) Tussendoor is er (binnen) theepauze en is er gelegenheid om naar de wc te gaan. De ochtenden zijn in de Heemtuin aan de Koppelsedijk in Geldermalsen,

  Je kunt je inschrijven per ochtend / per thema.  De kosten bedragen  € 25,- per ochtend incl. BTW en (warme 😉 ) thee.

  De wandelingen en oefeningen worden begeleid door Elly Vroegh (links op de foto) en Petra Koolen.

  Iedere maand behandelen ze een ander thema. Je verkrijgt kennis en inzicht over jezelf en je lichaam. Dit wisselen ze af met gezelligheid en plezier én met oefeningen (waar je warm door blijft). De oefeningen zijn Mindfulness oefeningen, zoals ‘ademhalingsoefeningen’, ‘bewustwording van de zintuigen’, meditatie en ‘verkenning van onze chakra’s’. Daarnaast gaan ze Qigong oefeningen doen. Qigong is gebaseerd op een eeuwenoude traditionele Chinese leer en filosofie en wordt ook wel bewegend mediteren genoemd. De oefeningen die ze gaan doen zijn simpel en zacht, maar zeer doeltreffend op fysiek, maar ook op mentaal vlak !

  Elly Vroegh (EVBalans); Ik coach wandelend en ik ben Mindful Walk instructeur Ik neem je mee van je hoofd naar je hart! Wanneer ik andere mensen kan helpen terug in hun kracht te komen en ze de rust terug in zichzelf gunnen, geniet ik. Voor mij is elke dag weer nieuwe ronde en nieuwe kansen.

  Petra Koolen (Ko-Chi Qigong en Coaching); Ik werk als coach en ben Qigong-docente. Mijn doel is altijd om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Want binnen in jou vind je veel rust, geluk en wijsheid. Deze ochtenden neem ik je graag mee in de filosofie van Qigong en de bijbehorende mooie oefeningen en als vanzelf zal ik dat integreren met een stukje coaching.

  Vragen? Mocht je vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen.

  Elly Vroegh 06 51293720 https://www.evbalans.nl/nieuwsoverzicht/skip-de-winterdip

  Petra Koolen 06 52535721 http://www.kochi-qigong.nl

  “In de winterperiode, wanneer het kouder wordt, blijven we steeds meer binnen. Terwijl ook in de winterperiode het zo goed is om buiten te zijn en contact te maken met jezelf én de natuur. Kou is een signaal van ons lichaam waar we niet altijd iets mee hoeven te doen. Buiten zijn in kouder weer zorgt o.a. voor een betere bloedcirculatie, is goed voor je zenuwstelsel, zorgt dat je beter om kunt gaan met stress en versterkt je immuunsysteem. Dus, wil je ook meer energie en minder stress ervaren ? Wil je ook werken aan een gezonder én warmer lichaam? Skip dan je winterdip.” 

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Heemtuin, Koppelsedijk, Geldermalsen, Geldermalsen