• lingefilm3-crop
 • De_Plukadresinclusie

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • LINGEFILM HEEFT EEN MOOIE FILM VOOR IEDEREEN Op de website van LingeFilm staat het hele programma al klaar. Entree normaal € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl

  Programma LingeFilm

  8 dec – 20.30 Anatomy of a Fall: – Samuel met Sandra en slechtziende zoon Daniël wonen hoog in de Franse Alpen in een chalet. Daar ligt opeens Samuel dood op zijn rug onder het balkon in de sneeuw. Wat is er gebeurd, een rechtzaak is nodig om licht op de zaak te werpen:  is het de vrouw, de zoon, of gewoon een noodlottig ongeval?  Een huwelijk wordt pijnlijk ontleed. Werd bekroond met de Gouden Palm voor beste film op het festival Cannes in 2023.
  Deze film draait nogmaals op woensdag 13 december om 20:00 uur (nog niet vermeld hieronder).
  9 dec – 20.00 André Rieu’s White Christmas – Kerstmis wordt nooit meer hetzelfde na het zien van André Rieu’s White Christmas. Alle sneeuwwitte kerstclichés worden smaakvol opgediend in deze ruim twee uur durende voorstelling. Je zou er in ruisende baljurk bij gaan walsen op de vloer voor het doek. Laat je niet tegenhouden! Daarna nog ruim twee weken tot het kerstdiner, dat wordt afzien!
  FILM + EXTRA: Stichting Kunst en Cultuur West Betuwe zorgt vanaf 19.30 uur voor muziek om lekker in de stemming te komen. En in de pauze wordt er op een hapje getrakteerd.
  10 dec – 20.00 Une année difficile – In Une Année Difficile hebben twee jongemannen, Albert en Bruno, zich aardig in de nesten gewerkt en zoeken naar een uitweg. Een groep milieuactivisten lijkt uitkomst te bieden, maar het dilemma tussen actievoeren en romantische liefde maakt het allemaal niet eenvoudiger.  Milieuproblematiek en romantiek in de licht komische feel-goodstijl van de makers van Intouchables.
  12 dec – 14.30 Une année difficile – FILM+MIDDAG 🍵: In de middagvoorstelling van dinsdag 12 december trakteert LingeFilm in de pauze op een gratis kopje koffie/thee en wat lekkers!

   

  Nieuw bij LingeFilm: Anatomy of a Fall is een bekroond Frans rechtbankdrama over een mysterieuze fatale val in de Franse Alpen; André Rieu’s White Christmas is een romantische muzikale kerstspecial met als extra vooraf vanaf 19:30 muziek; Une Anneé Difficile is een romantische komedie van de makers van  Intouchables.

  Te zien bij LingeFilm, in De Pluk,  Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. De Pluk is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een miva-toilet.

   

  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondagavond 20.00 uur . Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50.  E-tickets via www.lingefilm.nl.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: De Pluk Geldermalsen, Geldermalsen