• lingefilm3-crop
 • De_Plukadresinclusie

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • LINGEFILM HEEFT EEN MOOIE FILM VOOR IEDEREEN Op de website van LingeFilm staat het hele programma al klaar. Entree normaal € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl

  Vrijdag 17 november 20:30       –
  The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry
  Zaterdag 18 november 20.30 – The Blue Caftan
  Zondag 19 november 20:00      –
  The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry
  Woensdag 22 november 20:00 – The Blue Caftan

  Vrijdag 24 november 20:30 -Upon Entry (20.30 uur)

  Zaterdag 25 november 20.30 – Net als in de Film

  Zondag 26 november 20.00 – dromen en ambities van Annabel op weg naar succes in een zangcarrière.

  Woensdag 29 november 14:30 –
  De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

  Te zien bij LingeFilm, in De Pluk,  Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. De Pluk is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een miva-toilet.

   

   

  The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry: Vrijdag 17 november 20:30   – Zondag 19 november 20:00      –  In The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry maakt de gepensioneerde Harold een wandeltocht van bijna 1000 km omdat hij gelooft dat een vriendin daarmee gered zal worden. Harold loopt door de mooiste Engelse landschappen en ontmoet mensen uit alle leeftijden en sociale klassen. De film wordt nergens romantisch of sentimenteel, maar neemt je mee in het belang van kleine sprankjes hoop, dagelijks geluk en medemenselijkheid. Deze momenten van vriendelijkheid en samenzijn vormen een ijzersterk contrast met de verdrietige en kille periodes in een mensenleven.

  The Blue Caftan. Woensdag 22 november 20:00 – : De Marokkaanse regisseur Maryam Touzani onderzoekt in haar werk graag delicate kwesties in haar thuisland. In deze film zien we een kleermaker en zijn vrouw die al hun hele huwelijk lang leven met een geheim, maar desondanks heeft het echtpaar een enorme genegenheid voor elkaar. Mina’s ziekte en de komst van Youssef, een nieuwe leerling die het vak wil leren, zorgen er voor dat dit fragiele evenwicht onder druk komt te staan. De fenomenale acteerprestaties van Saleh Bakri en de Belgische Lubna Azabal (Incendies, Adam)) zorgen samen met de prachtige cinematografie voor een aangrijpende, betoverende,  universele film. De film won de publieksprijs in Rotterdam.

  BEKLEMMENDE THRILLER EN FEELGOOD MUSICAL BIJ LINGEFILM

  LingeFilm draait komende week op vrijdag 24 november het beklemmende Upon Entry (20.30 uur) waarin een jong stel een nieuwe start wil maken in de USA. Je zou maar aankomen op een vliegveld in de VS en direct meegenomen worden voor verhoor…. Op zaterdag 25 november draait de Nederlandse feelgood musical Net als in de Film (20.30 uur) en op zondag 26 november (20 uur) over de dromen en ambities van Annabel op weg naar succes in een zangcarrière.

  In Upon Entry verhuizen de Venezolaanse stedenbouwkundige Diego en zijn partner de Spaanse danseres Elena naar de Verenigde Staten van Amerika voor een nieuwe start. Een nieuwe start met het stichten van een gezin en met grootse plannen voor hun carrière. Aangekomen op het vliegveld van New York blijft het ‘Welcome in the USA’ echter uit en worden ze direct meegenomen naar de ondervragingsruimte. De immigratiedienst vertrouwt het stel niet en het urenlange ondervragen begint. Regisseurs Alejandro Rojas en Juan Sebastián Vásques leggen haarfijn het onbehaagelijk gevoel vast van de aankomst bij de paspoortcontrole van een luchthaven met de strenge blikken van het personeel en de intimiderende vragen. Ook wanneer je er heilig van overtuigd bent helemaal niets fout te doen.

  Soms is er behoefte voor wat luchtigheid, lekker onbezonnen genieten, even de drukte van alledag vergeten. Met de musical Net als in de Film, van de regisseurs Dorien Goertzen en Albert Jan van Rees, volgen we de ambities van Annabel, gespeeld door Noortje Herlaar, op weg naar haar succes op de bühne. Annabel houdt van zingen en droomt van een zangcarrière. Ze ontmoet de pianist Sander (Benja Bruijning) en het optreden begint. Met diverse bekende Nederlandse nummers, bevindt de kijker zich in een musicalsetting, om zachtjes op-en-neer te wippen op de stoel of binnensmonds mee te neuriën met de bekende liedjes. Heel verfrissend dat deze productie een kans krijgt in de Nederlandse filmindustrie.

   

   

   

   

   

  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondagavond 20.00 uur . Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50.  E-tickets via www.lingefilm.nl.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: De Pluk Geldermalsen, Geldermalsen