• lingefilm3-crop
 • De_Plukadresinclusie

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • LINGEFILM HEEFT EEN MOOIE FILM VOOR IEDEREEN

  Programma LingeFilm

  vrijdag 12 juli 20:30:  Ezra, over een roadtrip door Amerika van een vader met zijn met autistisme gediagnosticeerde zoon; komisch en lieflijk volgens VPRO cinema.

  Ezra – Ezra vertelt het verhaal van stand-upcomedian Max, die geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra. Het leven van vijftiger Max is een warboel: hij is gescheiden en woont weer bij zijn vader in huis. Zijn zoon Ezra is gediagnosticeerd met autisme. Ezra’s impulsieve gedrag brengt hem regelmatig in de problemen en vormt soms zelfs een gevaar voor zichzelf. Wanneer een arts erop aandringt om Ezra naar een speciale school te sturen en medicatie voorstelt, stemt de ex van Max hiermee in. Maar Max ziet niks in deze oplossing en hij besluit zonder overleg om zijn zoon mee op roadtrip te nemen van New York naar Los Angeles, want hij mag optreden in de talkshow van Jimmy Kimmel. De film werd in de pers lovend ontvangen als een sympathiek en levensecht verhaal met sterke acteurs en dialogen.

  vrijdag 19 juli 20:30:  Laatste Ronde, de opvolger van Ventoux, een film over mannenvriendschap.

  dinsdag 23 juli 14:30: Maria Montessori, het verhaal van de onderwijsvernieuwster in het door mannen gedomineerde Rome van begin 20e eeuw. FILM+MIDDAG 🍵: met een gratis kopje thee/koffie met wat lekkers!

  vrijdag 26 juli 20:30:  Nata per Te, ontroerend verhaal over een man die de voogdij over een achtergelaten meisje probeert te verkrijgen.
  Bij deze laatste film van het seizoen trakteert LingeFilm op een hapje en een drankje

  Meer informatie over deze films: https://www.lingefilm.nl

   In juli is er alleen nog op vrijdagavond een filmvoorstelling en op dinsdagmiddag 23 juli. In augustus is de vakantiesluiting.

  Op de website van LingeFilm staat het hele programma al klaar. Entree normaal € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl

   

   

   

  Te zien bij LingeFilm, in De Pluk,  Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. De Pluk is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een miva-toilet. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondagavond 20.00 uur . Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50.  E-tickets via www.lingefilm.nl.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: De Pluk Geldermalsen, Geldermalsen