• samen-eten

Evenementen Categorie: Proeverijen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Werelds Koken is een initiatief van Kom in kracht. Het is de bedoeling dat mensen voor elkaar koken. Iedere maand hebben ze een ander thema. Deze keer staat niet één land centraal, maar er zijn gerechten uit diverse landen. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom, dus breng gerust weer buren, vrienden en familie mee. Om 17.30 staan de gerechten op het buffet. (Er is nauwe samenwerking met Dichter bij huis. West Betuwe )

  Vanaf 16.00 u kunnen de mensen binnen lopen. Ze kunnen iets te drinken nemen en mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan. Ze doen dit in carrousel vorm, zodat je steeds met iemand anders in gesprek kan gaan. Rond 17.30 u gaan ze eten. Het thema is: multi culti. Dus verschillende nationaliteiten Koken. Zij staan bij het buffet en kunnen dus vertellen wat ze gemaakt hebben en uit wat voor land het komt.

  Natuurlijk is iedereen welkom om met elkaar te eten. Zo kun je mensen ontmoeten en verhalen met elkaar uitwisselen.

  De data voor Werelds Koken zijn: zaterdag 6 mei, 24 juni en 15 juli. Burcht van Haeften.

  Vanaf 16.00 u is iedereen weer welkom in de Burcht in Haeften. Het adres is: Vredeplein 1. De Burcht van Haeften is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een mindervalidentoilet.

  Ze gaan binnenkort ook een nieuwe activiteit lanceren namelijk Werelds Koken on tour. Dit betekent koken, eten en mensen ontmoeten op verschillende locaties in de gemeente West Betuwe. Zo kunnen nog meer mensen elkaar ontmoeten. (Op de zaterdag blijft Werelds Koken in de Burcht in Haaften.)

  Zet alvast in je agenda: Dichter bij huis. West Betuwe organiseert donderdag 25 mei in Het Klokhuis in Beesd een Irakese avond.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Haaften, Haaften