• Tricht

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • CANTATE  ‘JOB’ in de Sint Pieter

  Onder de titel ‘Ik neem het niet!’ schreef ds. Henk Fonteijn  in 2021 een bundeltje ‘korte bespiegelingen bij het boek Job’. Dit beroemde Bijbelverhaal over een rechtvaardig en goed mens die eensklaps alles kwijtraakte, inclusief zijn gezondheid, en vervolgens een twistgesprek met God aangaat, heeft door alle tijden heen mensen geboeid. Het boekje loopt uit op een berijmde weergave van de hoofdlijnen van het verhaal. Deze berijming is door de Groningse musicus/componist Cas Straatman op muziek gezet en bewerkt voor een cantate-uitvoering. Moderne en klassieke muzikale motieven wisselen elkaar daarin af. 

  Deze cantate wordt op zondagmiddag 12 maart om 13.15 uur uitgevoerd in de Sint Pieter in Tricht, en de week daarop in Groningen. Medewerking wordt verleend door Tiemo Meijling, hobo, Cas Straatman, vleugel, en Tjitske Kwakkel-Homma, altviool. Uit Groningen komt de cantorij van de Immanuëlkerk naar Tricht, en van eigen bodem werkt de zanggroep Tricht mee.

  De toegang is gratis. Voor alle bezoekers is er een programma-boekje. Aan het einde gaat de hoed rond voor een bijdrage in de onkosten. 

  Het boekje ‘Ik neem het niet’ is in de kerk verkrijgbaar voor 15,00 euro.

  Ze hopen op veel bezoekers! Meer informatie bij ds. Henk Fonteijn, 0614230579, henkfonteyn@gmail.com

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Tricht, Tricht