• Muziek-op-de-dijk-Ebspijk

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Concertseizoen 2023-2024
  Het belooft weer een fantastisch seizoen te worden. Alle concerten vinden plaats in de kerk van Enspijk. Kom genieten van bijzondere optredens op deze idyllische plek!

  Reserveren
  Wil je niks missen? Reserveer dan nu alvast kaartjes.

  Dat kan via het online reserveringsformulier of per email.

  Kaartjes zijn:

  €15 voor volwassenen
  €7,50 voor kinderen

  Dit is inclusief een drankje na afloop van de concerten.

   

  North Sea String Quartet
  Zondag 10 december | 15.30 uur

  Het spannendste strijkkwartet van Nederland! Het kwartet bestaat uit de violisten Pablo Rodrigues en George Dumitrìu, altvioliste Yanna Pelser en cellist Thomas van Geelen. Naast een klassieke achtergrond, delen zij een passie voor jazz, folk en geïmproviseerde muziek. Met innovatieve speeltechnieken vertalen ze deze stijlen naar het authentieke strijkkwartet.

  Het North Sea String Quartet was reeds te horen bij Wonderfeel, in het Bimhuis, het Concertgebouw en de Doelen, vandaag in Enspijk! Met Purcell, Bach, jazz èn hun eigen muziek wordt het absoluut een bijzondere belevenis.

  Gabriel Schwabe (cello) & Helen Weiß (viool)

  Zaterdag 10 februari | 20.15 uur
  Twee topsolisten uit Berlijn met werk van Bach, Mozart, Martinu en Ravel. In het dagelijks leven een echtpaar met beide een grote solocarrière, nu deze twee veelgevraagde jonge solisten samen op het podium in Enspijk. Mis het niet!

  Het Orakel van LEKS Theatercompagnie
  Zaterdag 23 maart | 20.15 uur

  Een alternatieve Mattheus… Met het stuk ‘Het Orakel’ brengt LEKS een theatraal ritueel. 22 gedichten, 14 staties, en een mens op zoek naar een god in zichzelf, in een multimediaal passiespel. Het Orakel combineert de Via Crucis van Liszt met ‘groet god’, een dialoog tussen mens en god van Eva Gerlach en Sasja Janssen, tot een muziektheatrale performance. Met digitale stemvervorming zingt de solist de complete koorpartij, en zoekt daarin de stem van god. De Via Crucis is een werk van grote verstilling.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Enspijk, Enspijk