• Plantage

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 •  

  Zondag 23 juni – Heerlijke Salsa muziek met Pimiento – 14:00 uur

  Pimiente speelt Salsa voor de echte muziek liefhebber

  Als je het hebt over de essentie van Latijns-Amerikaanse muziek, gevangen in de energie en passie van live optredens, dan heb je het ongetwijfeld over Pimiento. Deze band, bestaande uit tien getalenteerde muzikanten, staat symbool voor een unieke blend van strakke salsa, feestelijke merengue, en zwoele bolero’s. Hun muziek is niet alleen een weerspiegeling van hun liefde voor de Latijns-Amerikaanse cultuur, maar ook een brug die hen met hun publiek verbindt. Elk optreden van Pimiento is een viering van ritme, melodie, en harmonie, waardoor het onmogelijk is om stil te blijven staan.

  Muziek tot in de puntjes – Op zondag 23 juni neemt Pimiento deze feestelijke atmosfeer mee naar Muziektent de Plantage in Culemborg. Deze locatie, bekend om haar intieme sfeer en prachtige omgeving, vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke dag vol met de beste Latijns-Amerikaanse muziek. Het is een kans voor liefhebbers van live muziek om samen te komen en zich te laten meevoeren op de golven van salsa, merengue, en bolero, gespeeld door een band die deze genres tot in de puntjes beheerst.

  Legendarisch – Pimiento’s repertoire omvat nummers van legendarische artiesten zoals Celia Cruz, Gloria Estefan, Ruben Blades, Ray Baretto, Juan Luis Guerra, en Marc Anthony. Dit illustreert hun veelzijdigheid en vermogen om verschillende stijlen binnen de Latijns-Amerikaanse muziek te omarmen. Hun optredens zijn niet alleen een ode aan deze muzikale grootheden, maar ook een bewijs van Pimiento’s vakmanschap en toewijding aan het creëren van een authentieke muzikale ervaring.

  Wat Pimiento zo bijzonder maakt, is hun vermogen om een connectie met het publiek op te bouwen. Hun muziek overstijgt taal- en cultuurbarrières en brengt mensen samen met de universele taal van ritme en passie. Het optreden in Culemborg belooft dan ook meer dan alleen een concert te zijn; het wordt een samenkomst waarbij de liefde voor muziek en dans centraal staat. De bandleden van Pimiento, elk met hun unieke achtergrond en muzikale expertise, delen een gemeenschappelijke visie: het verspreiden van hun passie voor Latijns-Amerikaanse muziek en het creëren van onvergetelijke momenten voor hun publiek.

  Voor wie op zoek is naar een dag gevuld met levendige ritmes, hartstochtelijke melodieën, en een warme, feestelijke sfeer, mag het optreden van Pimiento in Muziektent de Plantage in Culemborg zeker niet missen. Dit evenement is de ideale gelegenheid om te genieten van de rijke muzikale tradities van Latijns-Amerika, gebracht door een band die deze tradities met elke noot viert. Bereid je voor op een ervaring die niet alleen je liefde voor muziek zal verdiepen, maar ook herinneringen zal creëren die nog lang na het laatste nummer zullen blijven hangen.

  Voor meer informatie over onderstaande concerten open https://www.muziekplantage.nl/

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: De Plantage Culemborg, Culemborg