• KunstCultuurWestBetuwe
 • West-Betuwe-2

Evenementen Categorie: Exposities, Fietstochten, en Wandeltochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • U kunt nu coronaproof op pad met vier fietsroutes en een autoroute langs de kunstwerken in de landelijke fruitgemeente West Betuwe. Fiets langs Nederland’s mooiste rivieren, en ontdek de pittoreske dorpjes! https://youtu.be/4i-bf6035mU De stichting Kunst en Cultuur West Betuwe  (sKCBWB) heeft een routeboek gemaakt met alle 47 openbare kunstwerken in de gemeente.

  Veilig kunst bekijken en natuur beleven in Gemeente West Betuwe
  Hier een interview met een van de bestuursleden: Joke van Vrouwerff
  West Betuwe: Stichting Kunst en Cultuur West Betuwe (sKCWB) presenteert deze zomer een kunstroute, die juist nu extra geschikt is in coronatijd. Al fietsend, wandelend of met de auto kom je in de 26 dorpen en stadjes de meest uiteenlopende kunstwerken tegen.
  Je kunt de route willekeurig in een van de dorpen van de Gemeente West Betuwe aanvangen. Eventueel kunt u overnachten in een van de vele bed&breakfast-locaties of op de diverse campings en hotels.
  Bij de route door de 26 kernen van West Betuwe zijn vijf routes gemaakt: vier fietsroutes van 23 t/m 43 km en een autoroute van 120 km. Samen met het routeboekje kunt u deze routes gaan volgen. Mocht u zelf uw route willen samenstellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk aan de hand van het routeboekje.
  Het routeboekje met een korte beschrijving van de kunstwerken en foto’s ervan zal op verschillende locaties te koop worden aangeboden voor € 5,00. Het routeboekje incl. de vijf routes wordt verkocht voor € 10,00. U kunt de boekjes en routes ook bestellen via de website van de Stichting: www.skcwb.nl of via email info@skcwb.nl Moeten zij het opsturen dan wordt het voor het hele pakket € 15,00. Op de website vindt u tevens een kort filmpje met een impressie van deze mooie route en wat u hier allemaal kunt tegenkomen.

  Al wandelend, fietsend of autorijdend worden alle 24 dorpen en twee stadjes (Asperen en Heukelum) bezocht.

  Voor meer informatie zie ook: De Gelderlander

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: West Betuwe, Tuil