• Outlook-0bzk330x
 • KlokhuisBeesd-adres-toilet
 • De_Plukadresinclusie

Evenementen Categorie: Lezingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op woensdag 29 november a.s. fungeert het theater van De Puk als filmzaal. In samenspraak met de Stichting Lingefilm wordt een film geselecteerd waarin het thema dementie centraal staat. De film registreert, informeert, ontroert en geeft herkenning, maar dramatiseert niet.

  Aanmelden is nodig vanwege max. 98 plaatsen in de filmzaal van De Pluk. l.bathoorn@alzheimervrijwilligers.nl of 06 – 3809 5381

  Na de voorstelling is er gelegenheid na te praten, eigen ervaringen te delen of vragen te stellen.
  Zoals altijd zijn er diverse zorgprofessionals aanwezig.

  Locatie: De Pluk, Rijksstraatweg 64, Geldermalsen
  Inloop 19.00 uur, aanvang programma 19.30 uur.

  INFORMATIEAVONDEN

  Voor een ieder die te maken heeft met dementie bieden de informatieavonden van het Alzheimer Trefpunt interessante en praktische informatie. De bijeenkomsten zijn maandelijks op de tweede woensdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in Het Klokhuis, Jeugdlaan 2a in Beesd. Het Klokhuis is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een mindervaliden-toilet. 

  Het volledige programma vindt u terug op https://bit.ly/ATWBprogramma.

  Aanmelden – Het Alzheimer Trefpunt West Betuwe ondersteunt mantelzorgers en iedereen die te maken heeft met dementie graag met praktische informatie en wil hen de gelegenheid bieden om ervaringen met anderen uit te wisselen. Iedereen welkom. De toegang is gratis.

  Aanmelden kan via  Babs Bergs: b.bergs@alzheimervrijwilligers.nl of 06 3809 5381.

  Voor meer informatie  over alle activiteiten in Rivierenland zie: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/rivierenland

  Het Alzheimer Trefpunt West Betuwe ondersteunt mantelzorgers en iedereen die te maken heeft met dementie graag met praktische informatie en biedt ze de gelegenheid om ervaringen met anderen uit te wisselen. Op elk Alzheimer Trefpunt is er naast de werkgroep, bestaande uit diverse zorgprofessionals, vaak ook een dementieconsulent aanwezig. Wees welkom bij ons Alzheimer Trefpunt en neem vooral iemand mee.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Beesd, Beesd