• Alzheimer_Vergeetmeniet

Evenementen Categorie: Lezingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Alzheimer Trefpunt West Betuwe biedt mantelzorgers een steuntje in de rug.  Ongeveer 290.000 mensen in Nederland hebben dementie. In 2050 hebben waarschijnlijk 620.000 mensen deze ziekte. Helaas is er nog altijd geen medicijn of behandeling beschikbaar om deze aandoening te stoppen.

  Vanwege de grote impact van dementie op zowel de patiënten zelf als hun naasten, heeft Alzheimer Trefpunt West Betuwe voor 2022 het volgende halfjaar programma met diverse onderwerpen in het Klokhuis, Jeugdlaan 2, 4153 BE Beesd op de agenda staan. Steeds tweede woensdag van de maand. Inloop vanaf 19.00 uur. Einde 21.00 uur. Wees welkom en neem vooral iemand mee. De toegang is gratis.

  Mocht u interesse hebben in het bezoeken van een van de aankomende Alzheimer Trefpunt avonden, dan kunt u zich aanmelden bij Babs Bergs,  b.bergs@alzheimervrijwilligers.nl, 06 3809 5381.

  Datum  Onderwerp
  13 april Levensboek, wat is dit en wat kan het voor iemand met dementie betekenen?
  11 mei Activiteiten voor mensen met dementie: beweging en inzet van bijv. het Ouderenfonds
  8 juni Hoe leef ik gezond? Alles over voeding en dementie

  Alzheimer Trefpunt West Betuwe vindt het belangrijk om iedereen die met dementie te maken heeft een steuntje in de rug te bieden met behulp van praktische informatie. Bij het Alzheimer Trefpunt kunt u ook in contact komen met lotgenoten, andere mantelzorgers en deskundigen zoals een dementieconsulent.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Beesd, Beesd