• Outlook-0bzk330x

Evenementen Categorie: Lezingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Iedereen die te maken heeft met dementie kan elkaar weer in Beesd ontmoeten. Aanmelden kan via Babs Bergs: b.bergs@alzheimervrijwilligers.nl of 06 3809 5381.

  Het zorgen voor iemand met dementie vraagt heel veel energie en geduld van mantelzorgers en zorgprofessionals. Om hun hierbij te ondersteunen organiseert het Alzheimer Trefpunt West Betuwe elke tweede woensdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) een informatiebijeenkomst. Elke keer staat er een ander thema centraal. 

  Alle bijeenkomsten van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Klokhuis Beesd, Jeugdlaan 2. Rolstoeltoegankelijk en MIVA-toilet aanwezig.

   In het tweede halfjaar van 2022 hebben ze de volgende onderwerpen op de agenda staan:

  • 9 november: Dementie als rouwproces want vergeten is verliezen & wat komt er kijken bij de laatste levensfase? met Dirkje van Leerdam, coördinator verpleegkundige zorg aan huis bij Wittenberg in Klokhuis Beesd van 19.00 tot 21.00 uur
  • 14 december: bioscoopfilm over dementie in MFC De Pluk Geldermalsen, tijdstip wordt nog nader bekend gemaakt

  Aanmelden

  Het Alzheimer Trefpunt West Betuwe ondersteunt mantelzorgers en iedereen die te maken heeft met dementie graag met praktische informatie en biedt ze de gelegenheid om ervaringen met anderen uit te wisselen. Op elk Alzheimer Trefpunt is er naast onze werkgroep, bestaande uit diverse zorgprofessionals, vaak ook een dementieconsulent aanwezig.

  Wees welkom bij ons Alzheimer Trefpunt en neem vooral iemand mee. De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur starten onze sprekers met hun presentaties. De toegang is gratis. Aanmelden kan via Babs Bergs: b.bergs@alzheimervrijwilligers.nl of 06 3809 5381.

  Het volledige programma vindt u terug op https://bit.ly/ATWBprogramma.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Beesd, Beesd