• 2019-03-13-soroptimisten

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Benefiet filmvertoning van “Moeder aan de lijn” op vrijdag 12 april. De filmavond vindt plaats bij ROC Rivor, Bachstraat 1 te Tiel en start 19.00 uur.

  De film is een intiem perspectief op de mantelzorg, het schetst wat dementie kan betekenen voor de cliënt, het gezin, de omgeving en de mantelzorgers. Mis deze avond niet als je betrokken bent bij mantelzorg en dementie! Filmregisseur Nelleke Koop is aanwezig voor een vraaggesprek.

  Soroptimistclub West-Betuwe organiseert de avond samen met VPTZ en Alzheimer Nederland regio Rivierenland. De volledige opbrengst van de avond komt ten goede aan het opleiden van vrijwilligers in de regio zodat zij mantelzorgers kunnen ontlasten. Bestel uw ticket door overmaking van € 15,– p.p. op rekeningnr. NL68 RABO 0301 7965 80 t.n.v. Soroptimist West-Betuwe onder vermelding van jouw achternaam en woonplaats. Uw ticket is inclusief koffie/ thee met iets lekker én een afsluitend drankje. De betaling is het toegangsbewijs.

  Met dit projecti wil Soroptimistclub West-Betuwe ondersteuning bieden aan het project van Alzheimer Nederland, afdeling Rivierenland en VPTZ Tiel-Buren-Neder Betuwe. Het project houdt in, het ondersteunen van mantelzorgers van terminale patiënten of patiënten met dementie, door getrainde vrijwilligers van bovenstaande organisaties. Daarom is uw gift erg welkom. U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL68 RABO 0301 7965 80 van Soroptimist West-Betuwe, o.v.v. fundraising filmproject. Heeft u naar aanleiding van de fundraising nog een vraag, kunt u contact opnemen met Truus Vermeulen, 06-300 98 416

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Bachstraat 1, Tiel