• kersentuin-2

Evenementen Categorie: Exposities

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Voor heel de maand september geldt: hartelijk welkom bij Paul VerbeeckRiet Verbeeck-van Geel en Jan van NulandELKE DAG 11.00-17.00 uur.

  Heel de maand september exposeren Paul en Riet Verbeeck-van Geel en gastexposant Jan van Nuland uit Haaften schilderijen, tekeningen en keramiek. Er worden extra activiteiten georganiseerd zoals schilderen, zeepstenen en/of een potje draaien. Atelier “ In de kersentuin “, Wilhelminastraat 26, 4194 TW Meteren. Meer informatie: telefoon 0622184063,

  Atelier “ In de kersentuin “ neemt ook deel aan  HET LANDELIJK ATELIERWEEKEND OP  5  EN  6  SEPTEMBER.
  In dat weekend kun je een INSPIREREND BEZOEK brengen AAN MEER DAN 150 ATELIERS


  Tijdens de zomer-editie van dit weekend stellen beeldend kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek.
  Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, keramisten, beeldhouwers, glasblazers, fotografen, textiel en nog veel meer.
  Dit evenement wordt voor de 6e keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.
  Kunstliefhebbers vinden op Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties.

  Het Atelier is neemt ook deel aan de regionale OpenAtelier Route WaardArt. zaterdag 26 en zondag 27 september  van 11 tot 17 uur.

  Er is een overzichtstentoonstelling in het Stroomhuis Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen. De officiële opening van de overzichtstentoonstelling is op vrijdag 25 september 2020 om 20.00 uur.

  Voorafgaand aan het atelierroute weekend van 26 en 27 september stelt een aantal deelnemers van Waard Art hun werk ten toon in de expositieruimte van het Stroomhuis, Van Pallandtweg 1, Neerijnen.  Vanaf donderdag 17 september zijn de kunstwerken daar te zien, op donderdag t/m zondag van 13 tot 17 uur.

  Maar voor heel de maand september geldt: hartelijk welkom bij Paul Verbeeck, Riet Verbeeck-van Geel en Jan van NulandELKE DAG 11.00-17.00 uur.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Meteren, Meteren