• 800-IVN-West-Betuwe-logo

Evenementen Categorie: Workshops

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Avondwandeling over bomen in Geldermalsen

  In het Lingepark en de Heemtuin in Geldermalsen komen typisch Nederlandse bomen en Betuwse landschapselementen voor. IVN verzorgt op 25 april een avondwandeling door beide parken. Met uitleg over de bomen en het leven in en onder de bomen. Iedereen is welkom.

  Praktische informatie

  De wandeling is 25 april, van 19.00 – 20.30 uur. Vertrek vanaf de toegangspoort tot het Lingepark. Deze ligt bij de parkeerplaats ‘Achter het Veer’ schuin tegenover de Lidl in Geldermalsen. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Het Lingepark heeft goede voetpaden. In de Heemtuin kan het nat en glad zijn. Het advies is goede wandelschoenen aan te trekken.

  Het Lingepark ligt direct naast de brug over de Linge. Er staan veel verschillende en mooie bomen. Echte Nederlandse bomen als Els en Es, parkbomen zoals de Plataan, maar ook de exotische Ginkgo. Achter de parkeerplaats van AH ligt de Heemtuin. Dit langgerekte park kenmerkt zich door allerlei typisch Betuwse landschapselementen: knotwilgen, hoogstamfruit, griend en elzenbroekbos, meidoornhagen, notenbomen en Italiaanse populieren. De gidsen van IVN West-Betuwe geven de rondleiding en vertellen er meer over.

  Meer informatie over natuurorganisatie IVN West-Betuwe en haar activiteiten staat op www.ivn.nl/afdeling/west-betuwe

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Achter 't Veer, Geldermalsen