• 800-deil

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Locatie                 Kerkje van Deil, Deilsedijk 25

  Aanvang              15.30 uur

  Entree                  € 15 voor volwassenen en € 7.50 voor kinderen tot 12 jaar/CJP

  inclusief consumptie na afloop

  Reserveren        www.muziekopdedijk.nl

  reserveringen@muziekopdedijk.nl

  Bach, Bach en nog eens Bach op 10 maart aanstaande in het kerkje in Deil door het  Cugnon Consort onder leiding van  Chris Duindam

  Boven zijn Sankt Bach Passie schreef de componist Mauricio Kagel in 1980: “Het is mogelijk dat niet alle musici in God geloven, maar in Bach geloven ze allemaal”. Kagel schildert Bach af als de symbolische oervader voor componisten en het summum van muziek voor de luisteraar. Wat Shakespeare is voor de literatuur en Rembrandt voor de schilderkunst, is Bach voor de muziek – een ijkpunt in de geschiedenis. Bach was zó geniaal dat zijn werk ons 270 jaar na zijn dood nog steeds aanspreekt, ontroert, troost en amuseert en dat zijn invloed tot op de huidige dag doorwerkt, tot in de popmuziek toe.

  Het Kamerorkest van het Cugnon Consort zal u op 10 maart een bruisende Bach laten horen, onder meer het Concert voor drie violen in D en het Concert voor viool in d.

  Het Cugnon Consort is in 2012 ontstaan in het Belgische dorpje Cugnon: jonge getalenteerde musici en gerenommeerde ervaren professionals ontmoetten elkaar daar om muziek te maken. Het Consort biedt jong muzikaal talent een podium  tussen ervaren musici; de artistieke leiding is in handen van Chris Duindam.

  U, luisteraars, kunt in Deil weer live Bach ervaren en genieten van het spel van de violisten Anna Steenhuis, Lena ter Schegget, Olivia Doflein en van het Cugnon Consort.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Deilsedijk 25, Deil