• 2021-05-06-waardebonnenboekje_02lowres-crop

Evenementen Categorie: Doe-dagen, Exposities, Fairs, Fietstochten, Jaarfeesten, Rondleiding, Voorstellingen, Wandeltochten, en Workshops

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Ondernemers in de sectoren recreatie, toerisme en cultuur binnen de gemeente West Betuwe heten toeristen van harte welkom met het waardebonnenboekje BELEEF HET IN WEST BETUWE en wijzen hen de weg naar de soms verborgen parels in West Betuwe.

  Recreatieondernemers krijgen van toeristen vaak de vraag ‘waar kunnen we het beste heen om ……’ of ‘waar in de buurt is er wat leuks te zien of te beleven?’. Door middel van een waardebonnenboekje worden toeristen ideeën aan de hand gedaan voor het bezoeken van bijzondere locaties in West Betuwe, het bieden van een bijzondere beleving en adressen voor het kopen van mooie streekproducten. Het waardebonnenboekje bevat tal van waardebonnen waarmee de toerist korting krijgt of een bijzonder aanbod op locatie. De waardebonnen in het boekje zijn geldig tot en met 31 december 2021.

  Het eerste exemplaar is donderdag 6 mei 2021 in Acquoy door werkgroeplid Look Boden (r) aangeboden aan wethouder Recreatie & Toerisme van West Betuwe, de heer Rutger van Stappershoef. “Dit initiatief is aantrekkelijk voor inwoners, bezoekers, de lokale ondernemers en de recreatieve sector als geheel. Onze recreatieve parels worden met dit waardebonnenboekje mooi samengebracht, waarbij lokale recreatieve ondernemers naar elkaar verwijzen. Complimenten aan de werkgroep die dit heeft gerealiseerd! Een volgende stap binnen dit succesvolle samenwerkingsinitiatief is om arrangementen samen te stellen, ook gekoppeld aan ons bijzondere culturele aanbod en de recreatieve routes in West Betuwe, aldus Van Stappershoef’’.

  Het waardebonnenboekje ‘BELEEF HET IN WEST BETUWE’ is in een oplage van 25.000 exemplaren gedrukt en wordt vanaf begin mei verspreid via recreatieparken, campings, hotels, B&B ’s, via de deelnemende ondernemers en op diverse plaatsen waar dagrecreanten komen.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: ASPEREN, Asperen