• parkinson-460x239

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 •  

  Maandagmiddag 26 november om 14.00 uur is in wijkcentrum Westroyen aan de Predikbroederweg 14  te Tiel een optreden van cabaretier Hans Holtslag. Parkinson Café Tiel Rivierenland viert met deze cabaretvoorstelling haar 3jarig bestaan.  Deze middag zijn parkinsonpatiënten hun  partners , hulpverleners,  vrienden, familie en belangstellenden welkom.

  De  cabaretier,  Hans Holtslag, die zelf ook parkinson heeft,  weet met veel humor en mededogen de ziekte van Parkinson te relativeren en te accepteren. Deze voorstelling : “Kristallen Tranen” is het vervolg op zijn succesvolle optreden van vorig jaar in Tiel. Toen trok de cabaretier een volle zaal met zijn muzikale en humoristische reis door zijn ervaringen na de diagnose parkinson.

  Aanmelden is niet nodig, op tijd aanwezig zijn is wel gewenst in verband met de verwachte grote belangstelling.

  Zaal open 13.30 uur  voor inloop, start cabaret 14.00 uur, einde 16.00 uur

  Het Parkinson Café Tiel- Rivierenland organiseert  informatieve  bijeenkomsten  waarbij voorlichting door een deskundige centraal staat. Daarbij neemt de uitwisseling van ervaringen en het  ontmoeten van mensen met parkinson en hun partners een  belangrijke plaats in. Daarnaast zijn er wekelijks op maandagmiddag repetities van  het enthousiaste  koor Zingen met P (P van Plezier) in wijkcentrum Westroyen.  Mensen met en zonder parkinson zingen hier samen voor hun plezier onder leiding van een dirigente en pianist. Het koor Zingen met P  zal op deze cabaretmiddag in de pauze te horen zijn.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Predikbroedersweg 14, Tiel