• kunstbeleving

Evenementen Categorie: Concerten, Exposities, Festivals, Lezingen, Rondleiding, Voorstellingen, en Workshops

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De vijfde bijeenkomst van het Collectief voor kunstenaars en cultuurmakers West Betuwe vindt plaats op 9 september 2021. (Tijdstip wordt nog bekendgemaakt.)

  Het Collectief voor kunstenaars en cultuurmakers West Betuwe is er voor iedereen die – individueel dan wel in verenigings- of stichtingsverband – actief is in de wereld van kunst en cultuur. Het collectief ondersteunt de doelgroep met netwerkbijeenkomsten, deskundigheidsbevordering, expertise-uitwisseling, de organisatie van kunst- en cultuurprojecten en het aanvragen van gemeentelijke subsidies.

  Het lidmaatschap biedt veel voordelen o.a. ondersteuning bij subsidieaanvragen en kortingen op intekenprijzen. Het lidmaatschap biedt verder toegang tot culturele netwerkbijeenkomsten die exclusief voor leden zijn (naast de bijeenkomsten die ook voor niet-leden toegankelijk zijn), ondersteuning bij de organisatie van en deelname aan kunst- en cultuurmanifestaties, mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering en expertise-uitwisseling en ondersteuning bij kunst- en cultuurgerelateerde vragen.

  De contributie bedraagt 25,00 euro in 2021 en 50,00 euro in 2022. Maak voor 2021 € 25,00 euro over op bankrekening NL79 RABO 0324 1164 70 t.n.v. Stichting Welzijn West Betuwe o.v.v. Contributie 2021 voor het Collectief. Stuur daarnaast een e-mail aan info@petervansteen.nl met ‘Lidmaatschap’ in de onderwerp-regel en je naam, adres en telefoonnummer in het bericht.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen