• 800-stroomhuis-logo

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 •  Op zondagmiddag 3 februari is er in het kader van de serie Wereldse klanken een optreden van de Russisch-Oekraiense muziekgroep Otrada in Stroomhuis Neerijnen.

  Dit vijfde concert in de serie Wereldse Klanken begint om 15.00 uur. Entree: 15 euro inclusief een glas wijn of sap in de pauze. Reserveren is niet nodig. Voor meer informatie, zie www.stroomhuisneerijnen.nl. Stroomhuis is gelegen aan Van Pallandtweg 1, Neerijnen.

  Otrada wordt gevormd door zes gedreven en enthousiaste musici die na het afronden van diverse muziekopleidingen in Rusland en Oekraïne hun professionele carrière in Nederland hebben voortgezet. Ze brengen volksmuziek uit Rusland en Oekraïne, melancholieke, nostalgische, maar zeker ook vrolijke liederen van het platteland. Hun repertoire bevat Russische romantische liederen, (licht)klassieke stukken gezongen door sopraan of tenor, zigeunerliederen, maar ook instrumentale muziek voor de bajan. De zang wordt begeleid door verschillende muziekinstrumenten zoals de bajan, de domra en de basbalalaika.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Van Pallandtweg 1, Neerijnen