• 800-gelderschlandschap2

Evenementen Categorie: Rondleiding

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op zondag 20 oktober nemen de boswachters wandelaars mee op een cultuurhistorische wandeling door het parkbos naar de Waalbandijk en de kasteeltuin. Kasteel Waardenburg getuigt van de lange bewoningsgeschiedenis van dit gebied. Vanaf de dijk heeft men prachtige vergezichten op de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal. Ook de kasteeltuin van Huis Neerijnen wordt bezocht. De boswachters vertellen graag over de geschiedenis van het landgoed.

  Start: 10.00 uur op de parkeerplaats van Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Jan Taat, tel. 06-83086024 of Bert Vos, tel. 06-19717255.

  GLK bestaat 90 jaar en pakt daarom uit met extra activiteiten tijdens de Week van het Landschap in de herfstvakantie. Kijk voor het programma op glk.nl/weekvanhetlandschap.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Van Pallandtweg 1, Neerijnen