• Agnietenhof

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op zondag 16 december 2018 om 14:30 uur is de voorstelling De jokkebrokker te zien in Schouwburg Agnietenhof, Tiel. Schouwburg Agnietenhof, Sint Agnietenstraat 2, 4001 NB Tiel

  Reserveren: www.agnietenhof.nl, 0344 673 500

  Aanvang: zondag 16 december 2018, 19:30 uur  Toegang: vanaf €10,- Naast de voorstelling kunt u een theatrale goochelworkshop volgen.

  De jokkebrokker is een familievoorstelling (6+) over goochelen met de waarheid. De jokkebrokker Monsieur Fantastique Liegenie is een goochelaar. Maar de laatste tijd begint hij langzaam te geloven dat hij écht kan toveren. De baas vindt het fantastisch. Met zo’n artiest kan zij heel rijk worden. Maar de dochter van Liegenie wil dat haar vader haar de waarheid vertelt over hoe dat goochelen van hem werkt. Kan hij dat wel? De jokkebrokker is een voorstelling over hoe de waarheid werkt. Kinderen én volwassenen worden getest op hoe goed zij een leugen herkennen. En wie liegt zo goed, dat hij de waarheid spreekt?

   

  Photo: Nichon Glerum

  Floris van Delft maakte eerder CASH (Gouden Krekel 2014 beste podiumprestatie), Toen wij van Rotterdam vertrokken (Zilveren Krekel 2016) en Sell Me Your Secret (Zilveren Krekel 2017) bij Maas theater en dans. De jokkebrokker is zijn eerste werk voor kinderen bij Maas in coproductie met zijn eigen gezelschap WAT WE DOEN.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Sint Agnietenstraat 2, Tiel