• A-Pluk-400
 • Lingefilm-2-460x267

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op vrijdag 19 juni (20:30 uur) en op woensdag 24 juni (20:00 uur) draait A white white day. Dit is een film uit IJsland  waarin weduwnaar Ingimundur in zijn rouwproces langzamerhand de waanzin nadert. Zaterdag 20 juni (20:30 uur) en zondag 21 juni (20:00 uur) The Traitor / Il traditore gaat over de beruchtste overloper uit de Italiaanse maffiageschiedenis.

  Een goede tip is om tijdig te reserveren bij LingeFilm want het aantal plekken is beperkt (24! plaatsen) in verband met de corona-maatregelen. Verder is er geen pauze!

  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondagavond 20.00 uur en woensdagavond 20.00 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50.  E-tickets via www.lingefilm.nl.

  A white white day Hoofdpersoon in deze IJslandse film is Ingmundur. Hij is nog steeds niet in staat om zich weer voor de wereld te openen na het verlies van zijn vrouw. Om zijn evenwicht te hervinden bouwt hij een nieuw huis voor zichzelf en zijn kleindochter Salka. Maar toch blijft hij zijn verdriet en woede opkroppen. Zijn wraakgevoelens overspoelen hem en laten hem ontsporen.

  De spannende Italiaanse film The Traitor / Il Traditore is op waargebeurde feiten gebaseerd en gaat over de beruchte Siciliaanse maffiabaas Tommaso Buscetta. Hij verbrak de zwijgplicht van de Cosa Nostra nadat zijn beide zoons werden vermoord. Zijn getuigenis leidde tot het Maxiprocesso in Palermo. Tijdens dit proces werden honderden maffiosi veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraffen.

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rijksstraatweg 64, Geldermalsen