• weeshuis-escape2c
 • weeshuis-800
 • Weeshuis-adrres

Evenementen Categorie: Exposities

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Speel met het hele gezin de spannende escape-route bij het Elisabeth Weeshuis Museum in Culemborg! De route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum. 

  Herenstraat 29 4101 BR Culemborg  0345-513912 dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur

  In het Elisabeth Weeshuis Museum kun je een spannende escape route spelen. Met het spelen van deze erfgoedgame voorkom je – door het kraken van codes en het oplossen van puzzels – dat het verhaal van Gelderland gewist wordt. Houd je van raadsels en van het speuren naar verborgen aanwijzingen, breng dan snel een bezoek aan het weeshuismuseum.

  Bij het spelen van dit spel red je de collectie van het museum. Dit doe je door met gezinsleden puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen, maar ook door het zoeken van topstukken in de collectie. Spelenderwijs ga je op een uitdagende en leuke manier aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum.

  Meedoen?
  De escape route duurt ongeveer twee uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder. Er wordt geadviseerd om tenminste één volwassene onderdeel van de groep te laten zijn. Door de krachten van ouders en kinderen te bundelen, heb je de meeste kans om alle puzzels op te lossen. Voor het oplossen van de puzzels is een smartphone met QR-scanner noodzakelijk. De prijs van de escape route bedraagt €10,- per team/gezin. Voor meer informatie of inschrijven kun je terecht op: www.weeshuismuseum.nl.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Herenstraat 29, Culemborg