• 800-stroomhuis-logo

Evenementen Categorie: Wandeltochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op zaterdagmiddag 26 januari organiseert Stroomhuis een Fiets – en wandelexcursie langs de Waal, op zoek naar watervogels.

  Januari is een goede maand om watervogels op te bekijken. In de uiterwaarden kunnen ze heel talrijk zijn. Alleen weet je nooit waar ze zitten, soms hier, dan weer daar of nog een paar kilometer verderop. Daarom heeft deze excursie de vorm van een fiets – en wandeltocht. Op plaatsen waar er veel zitten wordt gestopt en kunnen de deelnemers de vogels vanaf de dijk waarnemen door hun verrekijker en door de telescoop die de gidsen meenemen. Meestal zitten er vele soorten eenden en ganzen en vaak nog andere watervogels. Het is altijd weer een verrassing. Op een aantal plaatsen gaat de excursie, afhankelijk van de waterstand, ook een stukje te voet de uiterwaarden in. Neem behalve je fiets ook je verrekijker mee en een paar waterdichte schoenen of laarzen. De excursie wordt geleid door ervaren vogelgidsen van IVN. Vertrek vanaf Stroomhuis.

  Datum: zaterdag 26 januari 2019. Aanvang: 13.30 uur. Deelname: gratis. Aanmelden: via de website www.stroomhuisneerijnen.nl. tot uiterlijk vrijdag 25 januari. Adres: Van Pallandtweg 1, Neerijnen.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Van Pallandtweg 1, Neerijnen