• vrienden_ravestein-460x258

Evenementen Categorie: Exposities

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Tot en met 30 mei exposeert de Buurmalsens/Britse kunstenares Mandy Jones haar kleurrijke en aansprekende schilderijen en drukprenten in Zorgcentrum Ravestein, De Wieken 11 te Geldermalsen. De openingstijden gedurende de hele week zijn van 10.00 –17.00 uur.

  Mandy Jones is kunstenares, vaktherapeut, docent en ontwerpster. Haar passie is het maken van ‘visual art’. Mandy’s roots liggen in Engeland. In 1987 verhuisde zij naar Nederland. Sinds 2003 woont zij in Buurmalsen en heeft zij daar haar atelier ‘The Art Room’.

  Mandy heeft van haar passie haar werk gemaakt. Voor haar schilderijen gebruikt zij diverse materialen en technieken. Zo werkt zij met acrylverf, mixed medium en cobraverf in de vorm van finger-painting. Zij gebruikt graag felle kleuren en organische vormen. Wat haar innerlijk bezighoudt geeft haar inspiratie. Vaak is in haar werk het effect van de mens op de natuur en dieren en andersom terug te zien. Naast schilderijen maakt Mandy ook drukprenten van een linosnede met afbeeldingen van fruitbomen, vogels en dieren uit de streek.

  Informatie over Mandy als vaktherapeut, docent en ontwerpster is te vinden op www.mandyjones.nl.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: De Wieken 11, Geldermalsen