• @@@@-Stroomhuis_expositie-460x269
 • wandelingrijsweerd-crop_resize
 • 800-Waardenburg-Neerijnen

Evenementen Categorie: Exposities

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De jaarlijks terugkerende expositie “Dit zijn wij” staat nu op het programma van zaterdag 12 juni t/m 25 juli 2021. (Dat is langer dan gebruikelijk, maar dit heeft te maken met de datum waarop we open mogen en de planning van de volgende exposities.) Vrijwilligers van het Stroomhuis krijgen in deze expositie gelegenheid om hun eigenwerk aan het publiek te tonen. De kwaliteit van hun werk is verrassend.   De expositieruimte is bereikbaar met de nieuwe lift. 

  (Voor meer Nieuws: lees hier de Nieuwsbrief.  Jan Wasmus vertelt over een wisseling van de wacht in Het Stroomhuis te Neerijnen. ow.ly/HSyv50EOuzS De vrijwilligers staan te trappelen om weer te starten met exposities, lezingen en meer. )

  De eerste expositie die zal worden georganiseerd is “dit zijn wij”, deze expositie bestaat uit werk gemaakt door creatieve vrijwilligers van het Stroomhuis.

  Open steeds van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

  Het Stroomhuis beleeft het 11e expositiejaar. In de laatste tien jaar zagen circa 50.000 personen een expositie. Zelfs in 2020 waren het ondanks de sluiting in de zomer bijna 2.000. Ook nu zal er weer werk van meer dan 20 vrijwilligers te zien zijn. Zij laten producten van hun creativiteit zien. Bijvoorbeeld aquarellen, acryl- en olieverfschilderijen, foto’s, weef- en viltkunst, keramiek, beelden, sieraden en gemengde techniekenkunstwerken aantreffen. De meeste kunst is te koop en veelal aantrekkelijk geprijsd. De toegang en het parkeren zijn gratis.

  U kunt het bezoek van de tentoonstelling combineren met een heerlijke wandeling in het parkbos en over de dijk.

  Deze mooie verpozing wordt u aangeboden door de vrijwilligers van het Stroomhuis Neerijnen. Er zijn altijd twee personen aanwezig om u welkom te heten, wel met het inmiddels vertrouwde mondkapje. Denkt u ook aan het achterlaten van uw contactgegevens? Dank u! … en misschien brengt het u ook nog op een idee … om ook vrijwilliger bij het Stroomhuis te worden, bijv. door eens per maand drie uur suppoost te zijn.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Neerijnen, Neerijnen