• 2018-06-16_KerkHeesselt
 • 2018-06-16-orgel-Heesselt-2-5087

Evenementen Categorie: Concerten en Fietstochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op zaterdag 16 juni organiseert Stichting Kerk Heesselt op bijzondere wijze haar laatste evenement van dit seizoen. U kunt tussen 10.00 en 10.30 starten  in Heesselt met een fietstour langs de mooiste plekjes van de Betuwe. Zo fietst u o.a. over landgoed Mariënwaerdt waar eventueel een smakelijke tussenstop gemaakt kan worden. Na de fietstocht kunt u om 16.00 uur ontspannen genieten van een orgelconcert in Heesselt  waar de bekende organist Koos Damman het Knipscheerorgel zal bespelen. Koos neemt voor deze speciale gelegenheid sopraan Irene Vonk mee. Zij hebben samen een zeer afwisselend programma samengesteld van Bach tot Górecki. U zult vier eeuwen muziek voorbij horen komen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om te fietsen, kunt u ook alleen het concert bijwonen.  Om ongeveer 17.00 sluiten ze het seizoen feestelijk af met een hapje en een drankje.

  U kunt zich inschrijven voor deze dag via de mail: info@kerkheesselt.nl of even bellen naar Annemart Vahl 06 23949752. Het inschrijfgeld is €5, vrienden van Stichting Kerk Heesselt betalen €4, kinderen t/m 12 jaar gratis. Het drankje na afloop is tegen vergoeding.

  Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt u voor 16 juni een digitaal programmaboekje met de knooppunten van de fietstocht en het concertprogramma. Vooraf inschrijven is zeer gewenst. Op de dag zelf is inschrijven van 9:30 uur tot 10:00 uur mogelijk bij de kerk van Heesselt, Kerklaan 6 Heesselt.

  Voor meer informatie en het concertprogramma kunt u onze website www.kerkheesselt.nl bezoeken.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Kerklaan 6, Heesselt